Éremgyűjtés külföldön

Kaposvár/Bécs/Bős. Az elmúlt napokban két rangos nemzetközi rendezvényen vettek részt a Bősi Birkózóklub utánpótlás korosztályú versenyzői. Előbb a kaposváriak kötöttfogású erő-próbáján remekeltek, tekintélyes éremgyűjteményüket négy a-rany-, öt ezüst- és három bronzmedállal gyarapították.

Kaposvár/Bécs/Bős. Az elmúlt napokban két rangos nemzetközi rendezvényen vettek részt a Bősi Birkózóklub utánpótlás korosztályú versenyzői. Előbb a kaposváriak kötöttfogású erő-próbáján remekeltek, tekintélyes éremgyűjteményüket négy a-rany-, öt ezüst- és három bronzmedállal gyarapították. A kezdők korcsoportjában Kovács Attila (27 kg), Rákóczi János (29 kg) és Csölle Zoltán (31 kg) végzett súlycsoportja élén. Fernyák Attila (27 kg) és Berecz Lajos (29 kg) a második helyre szorult. Az idősebb serdülők mezőnyében Jakus Béla (42 kg) került a dobogó tetejére, Jaromír Mádr (60 kg) és Döme Erik (35 kg) a második, Kovács László (38 kg) és Lelovics Miklós a 3. helyen végzett. A kadettoknál Soós Márió (50 kg) a 2., Takács Sándor (63 kg) pedig a 3. helyen zárta a viadalt.

Bécsben, a 10. Josef Fridrich Emlékversenyen 8 ország 170 képviselője mutatkozott be. A bősiek közül elsősorban a serdülők jeleskedtek: Kovács Attila (25 kg) és Ollé Róbert (42 kg) révén két súlycsoportban diadalmaskodtak. Társaik közül Rákóczi János (29 kg) és Döme Erik (35 kg) a 2., Fernyák Attila (27 kg), Csölle Zoltán (31 kg), Kovács László (38 kg), Jakus Béla (45 kg), Jaromír Mádr (55 kg), valamint a lányoknál Bogár Krisztina a 3. helyen zárta a viadalt. A csapatversenyt a Bősi Birkózóklub nyerte. (ái)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?