Éremesély nyíltvízi úszásban, rajt kajak-kenuban

Rio de Janeiro |

<div>Risztov Éva címvédőként versenyez két órától női 10 kilométeres nyíltvízi úszásban, birkózásban Lőrincz Viktor versenyez, a női vízilabda-válogatott negyeddöntőt játszik.</div><div>&nbsp;</div>

A női 10 kilométer 14 órakor rajtol, s a Rodrigo de Freitas Lagúnában ugyanebben az időpontban kezdenek a kajakosok és kenusok is, ott magyar részről Vasbányai Henrik, Kopasz Bálint, Douchev-Janics Natasa, illetve Szabó Gabriella és Kozák Danuta lesz érdekelt a sportági nyitónapon. Férfi C-1 1000 méteren rögtön az első előfutamban száll vízre Vasbányai, majd a női K-2 500 méter világ- és Európa-bajnok párosa, Szabó és Kozák következik. Utánuk női K-1 200 méteren az ötödik olimpiáján szereplő Douchev-Janics Natasa versenyez, aztán Kopasz lesz érdekelt férfi K-1 1000 méteren. Az előfutamokból a középfutamokba juthatnak a versenyzők, utóbbiakra 15.30-tól kerül sor, a döntőket ezekben a számokban holnap rendezik.A birkózócsarnokban a kötöttfogásúak 85 kilogrammos súlycsoportjában az Eb- és kétszeres vb-bronzérmes Lőrincz Viktorért szurkolhatunk 15 órától.A női vízilabda-válogatott 20.30-tól az elődöntőbe jutásért csap össze az olimpiai bronzérmes ausztrálokkal, éjszaka pedig az atlétikai stadionban az Eb-ezüstérmes Baji Balázs a férfi 110 méter gát előfutamában indul. 
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?