EREDMÉNYEK – ESEMÉNYEK

A cseh futball-ligában szereplő Staré Město csapata 3 millió korona „átigazolási összeget” kér a pozsonyi Slovantól, amiért Dušan Radolský vezetőedző távozott a Synot kispadjáról, és a Slovan együttesébe „igazolt” (különben a szerződése 2003 júliusáig szól).

A cseh futball-ligában szereplő Staré Město csapata 3 millió korona „átigazolási összeget” kér a pozsonyi Slovantól, amiért Dušan Radolský vezetőedző távozott a Synot kispadjáról, és a Slovan együttesébe „igazolt” (különben a szerződése 2003 júliusáig szól).

Lengyel sajtóértesülés szerint Werner Lička, a cseh utánpótlás együttes trénere lesz a világbajnokságon leszerepelt lengyel labdarúgó-válogatott vezetőedzője.

Michael Svensson, a francia Troyes labdarúgója 3,5 millió euróért a Premier League-ben szereplő Southampton együttesébe igazolt.

Tegnap Pozsonyban kisorsolták a szlovák–cseh női kézilabda WHIL első felvonásának párosítását. A 13 induló csapat (köztük az osztrák Hypo is) augusztus 31-én kezdi (Kunovice–Nitra, Veselí– Šaľa, Šurany vagy Bánovce–Zlín, Michalovce–Slavia Praha, Partizánske–Cheb, Inter–Olomouc. A Hypo szabadnapos) a pontvadászatot.

Marán Zeman, a görög PAOK Szaloniki szlovák vendégjátékosa szerződésszegés miatt visszatért a holland Vitesse Arnhem gárdájába.

Biztossá vált, hogy Bodrogi László indul a július 6. és 28. között sorra kerülő Tour de France kerékpáros körverseny.

A Nemzetközi Automobil Szövetség ülése után nyilvánosságra hozták a 2003-as Forma–1-es világbajnokság programját. A Magyar Nagydíjat augusztus 17-én rendezik.

ŠPORTKA – I. húzás: 8, 24, 27, 40, 42, 46; pótszám: 14. II. húzás: 2, 6, 8, 27, 33, 38; pótszám: 23. LEHETŐSÉG: 903 101. KENO: 4, 7, 8, 11, 18, 21, 32, 37, 40, 46, 47, 52, 58, 67, 69, 71, 74, 77, 78, 79.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?