EREDMÉNYEK – ESEMÉNYEK

Pecze Károly tegnap szerződést kötött a pozsonyi Inter futballcsapatával. Az ötvenhat esztendős vezetőedző két évre kötelezte el magát a sárga–feketékhez.
A jelenleg rendelkezésre álló 1,08 milliárd forintból megújul a bajnok ZTE futballstadionja.

Pecze Károly tegnap szerződést kötött a pozsonyi Inter futballcsapatával. Az ötvenhat esztendős vezetőedző két évre kötelezte el magát a sárga–feketékhez.

A jelenleg rendelkezésre álló 1,08 milliárd forintból megújul a bajnok ZTE futballstadionja. Augusztus 1-jére olyan állapotban lesz a létesítmény, hogy hazai környezetben játszhatja Bajnokok Ligája-selejtező mérkőzését acsapat.

Belgrádban a labdarúgó Jugoszláv Kupa döntőjében a Crvena zvezda 1.0-ra nyert a Szmederevo ellen, így elhódította a trófeát.

Egy futballszurkoló életét vesztette Iránban a két fővárosi élcsapat, a címvédő Pirouzi és az Esteghlal bajnoki mérkőzése után kitört zavargásokban. A 20 éves férfit megkéselték

Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság rájátszásában a New Jersey Nets együttesét már csak egy siker választja el a nagydöntőtől, miután a Keleti-főcsoport fináléjában 103:92-re nyert a Boston Celtics ellen.

Ebben az évben már egyetlen versenyen sem indul Cathy Freeman, az ausztrálok olimpiai bajnok futója, mert férje rákbetegségben szenved. A 29 éves atléta a kemoterápiás kezelés során végig párja, az amerikai Sandy Bodecker mellett kíván maradni.

Virtuális stadiont építhetnek a Ferencváros labdarúgócsapatának szurkolói. A bajnoki ezüstérmes klub vezetői ezzel próbálják felhívni a figyelmet arra, hogy szerintük híveiknek elegük van a stadionrekonstrukcióval kapcsolatos, eddig be nem váltott ígéretekből.

Az észak-amerikai profi jégkorongliga rájátszásában a címvédő Colorado otthonában 2:0-ra nyert a Detroit, így a hetedik mérkőzés dönt a továbbjutásról. A nagy meccset pénteken Detroitban rendezik, a győztes a fináléban a Carolina csapatával találkozik.

A 1996-ban győztes orosz Pavel Tonkov nyerte a 85. Giro d’Italia profi kerékpáros körverseny 17. szakaszát. Összetettben a 222 km-es etap végén másodikként célba érkező olasz Paolo Savoldelli vette át a vezetést az ausztrál Cadel Evanstól, aki már csak 15.

Három futam után, azaz félidőben a második helyen áll a Wossala György, Kovácsi László, Vezér Károly összeállítású csapat az olaszországi vitorlázó Soling nyílt Európa-bajnokságon. A 36 hajó közül az osztrák Auteried, Kendler, Beclio egység vezet.

Az EU az Európai Labdarúgó Szövetséggel közösen és számos élvonalbeli futballsztár támogatásával pénteken nagyszabású dohányzásellenes kampányt indít, amelynek első számú célcsoportja a 12-18 év közötti korosztály.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?