EREDMÉNYEK – ESEMÉNYEK

A jégkorong Extraliga 45. fordulójának előrehozott mérkőzésén: Slovan–Poprad 3:4 (1:1, 1:2, 1:0 – 0:1), gólütők: Pištek, Podkonický, Kuľha, ill. Palovčík, Gavalier, R. Tomas, Junas. Még a meccs előtt váratlanul lemondott Juraj Široký, a pozsonyi hokiklub elnöke.

A jégkorong Extraliga 45. fordulójának előrehozott mérkőzésén: Slovan–Poprad 3:4 (1:1, 1:2, 1:0 – 0:1), gólütők: Pištek, Podkonický, Kuľha, ill. Palovčík, Gavalier, R. Tomas, Junas. Még a meccs előtt váratlanul lemondott Juraj Široký, a pozsonyi hokiklub elnöke.

Ladislav Jurkemik, a szlovák labdarúgó-válogatott új vezetőedzője ma jelöli ki az Irán elleni (február 6., Teherán) elkőkészületi mérkőzésre utazó keretét.

Idegenbeli győzelemmel folytatta szereplését a női kosárlabda Euroligában a Pécsi VSK: Rátgéber László együttese a francia Aix-en-Provence otthonában diadalmaskodott 75:46-ra.

Az AC Milan 5:3-as összesítéssel jutott a legjobb négy közé a labdarúgó Olasz Kupában. A negyeddöntő visszavágóján, Rómában 3:2-re verte a Laziót.

Tomáš Oravec, a Ružomberok labdarúgója mégsem lesz a Viktoria Žižkov játékosa. Mégpedig azért, mert a csatár nem egyezett meg a cseh klubbal.

A 22. helyen áll a Gebora Zita, Visontai András jégtánc kettős a lausanne-i műkorcsolya-Eb original programja után. A mai kűr előtt vezet az Anissina, Peizerat francia duó, a címvédő és világbajnok olasz Fusar-Poli, Margaglio páros a második.

Németország váltója nyerte a ruhpoldingi női 4x7,5 km-es biatlon Világ Kupa-viadalt az orosz és a norvég kvartett előtt. A szlovák lányok csak a 11. helyen értek célba.

Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) legutóbbi játéknapján: New Jersey–Washington 111:67, Boston–New York 101:100, Toronto–Houston 109:103, Denver –Sacramento 107:112, Milwaukee– Indiana 105:100, Phoenix–Portland 99:108, Utah–Seattle 95:80, Golden State–Cleveland 117:88, Los Angeles Lakers–Mimai 96:102.

Stanislav Šestákot, a szuperligás Tatran Prešov labdarúgóját leigazolta a Dinamo Kijev együttese. A fiatal csatár állítólag hatéves szerződést ír majd alá.

Bozsik Péter, a ZTE labdarúgócsapatának edzője módfelett elégedett a próbajátékon lévő Radoslav Kráľlal (FC Košice). Vladislav Zvarát pedig a Détári Lajos által irányított Kispest szeretné leigazolni.

Február 2-án Slovan–Sparta előkészületi labdarúgó-mérkőzés lesz a pozsonyi téglamezei stadionban.

A francia futballbajnokságban: Auxerre–Lorient 2:2, Lille–Bordeaux 2:2, Troyes–Metz 2:0, Montpellier–Monaco 1:1, Lyon–Bastia 0:0.

Csütörtökön Kimi Räikkönen 1:12,110 percre javította a pályacsúcsot (régi: 1:12,752 p, Coulthard, 2001. május 17.) a valenciai Forma–1-es tesztsorozaton.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?