EREDMÉNYEK – ESEMÉNYEK

Andreas Herzog, a Bremen labdarúgócsapatából a bécsi Rapidhoz szerződött.A holland Uydtehaage nyerte a férfiak versenyét az erfurti összetett gyorskorcsolya Európa-bajnokságon. A hölgyek mezőnyében a világbajnok német Friesinger diadalmaskodott. A magyar Baló György és Egyed Krisztina egyaránt a 20. helyen végzett.

Andreas Herzog, a Bremen labdarúgócsapatából a bécsi Rapidhoz szerződött.A holland Uydtehaage nyerte a férfiak versenyét az erfurti összetett gyorskorcsolya Európa-bajnokságon. A hölgyek mezőnyében a világbajnok német Friesinger diadalmaskodott. A magyar Baló György és Egyed Krisztina egyaránt a 20. helyen végzett.Bernardo Romeo 5,5 millió euróért 2005 júliusáig a Hamburg labdarúgócsapatához szerződött. Ezzel az argentin csatár lett a német klub történetének legdrágább futballistája. A 24 éves Romeo hazájában, a San Lorenzo színeiben 97 találkozón 60 gólt szerzett.Második lett a vágsellyei női kézilabdacsapat a lengyelországi tornán, miután a fináléban 24:22-re kikapott a házigazda kielcei együttestől.Marian Ľalík, a pozsonyi Inter 28 esztendős középpályása a görög Panioniosz csapatában szeretné folytatni pályafutását. A két klub vezetői a szlovák fővárosban tárgyalnak.

u A női I. kosárlabdaliga 11. fordulójának eredményei: UMB Banská Bystrica–Istrobanka 84:65, Cassovia Košice–Šamorín 63:58, AGM Banská Bystrica–DTM Košice 63:66.Az 5. helyen végzett a szlovák férfi kézilabda-válogatott a németországi tornán, miután a helyosztón 28:22-re nyert Belgium ellen. A férfi I. kosárlabdaliga 14. fordulójában: Komárno–ŠKP Bratislava 107:68, Handlová–Žilina 10:72, Svit–Pezinok 54:74, Prievidza–Inter 58:57, Lučenec–Levice 75:52.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?