EREDMÉNYEK – ESEMÉNYEK

A világ legjobb labdarúgói közé tartozó Thierry Henry büszke arra, hogy felkeltette a Real Madrid érdeklődését, de továbbra is az Arsenalban akar szerepelni.

A világ legjobb labdarúgói közé tartozó Thierry Henry büszke arra, hogy felkeltette a Real Madrid érdeklődését, de továbbra is az Arsenalban akar szerepelni.

Etióp sikerekkel ért véget a Newcastle-ban rendezett mezeifutó viadal: a férfiaknál Sileshi Sihine, míg a nőknél a tavalyi párizsi világbajnokságon 5000 m-en aranyérmes Tirunesh Dibaba győzött.

Sikeresen váltott súlycsoportot a brazil Acelino Freitas: a dél-amerikai profi ökölvívó a kiskönnyűsúlyból feljebb lépve megfosztotta világbajnoki címétől a könnyűsúlyú, üzbég Artur Grigorjant.

A nemzetközi szövetség döntése értelmében január 24–25-én St. Moritzban rendezik meg a kettes- és négyesbob Európa-bajnokságot. Az eredetileg kijelölt helyszín, a franciaországi La Plagne még decemberben jelentette be: nem tudja lebonyolítani a viadalt.

A skót futballdivízió örökrangadóján a Celtic csapata 3:0 arányban leiskolázta a Rangers együttesét. A házigazdák 2. gólját Varga fejelte.

A cseh–szlovák női kézilabda-bajnokság 37. fordulójának előrehozott mérkőzésén: Veselí–Michalovce 19:28 (8:11).

A Lokomotiv Moszkva csapatkapitányát, Dmitrij Loszkovot választották 2003 legjobb labdarúgójának Oroszországban.

Kapros Anikó mindhárom mérkőzését megnyerte a 170 ezer dollár összdíjazású ausztráliai tenisztorna selejtezőjében, így feljutott a 32-es főtáblára.

A Focivilág értesülései szerint a Hertha labdarúgócsapata csábítja a Liverpool lengyel kapusát, Jerzy Dudeket.

A 3. futamban a 4. helyet szerezte meg, de összetettben továbbra is vezet a Majthényi Szabolcs, Domokos András páros a vitorlázó Repülőhollandi világbajnokságon, Melbourne-ben. A címvédő magyar kettős legnagyobb riválisa, a német Hans-Peter Schwarz, Peter van Koppen duó vasárnap csak a 6. helyen futott be, így Majthényiék két pontra növelték előnyüket.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?