EREDMÉNYEK – ESEMÉNYEK

Pavol Demitra és Róbert Švehla is ott lehet a szombaton kezdődő finnországi jégkorong-világbajnokságon. František Hossa ma hajnalban beszélt a két, NHL-ben szereplő hokissal.

Pavol Demitra és Róbert Švehla is ott lehet a szombaton kezdődő finnországi jégkorong-világbajnokságon. František Hossa ma hajnalban beszélt a két, NHL-ben szereplő hokissal.

Családtagok, barátok, hajdani játékostársak és több száz szurkoló emlékezett szerdán a Farkasréti temetőben lévő sírnál az egy évvel ezelőtt elhunyt Simon Tiborra, a Ferencváros egykori labdarúgójára, a Sopron volt vezetőedzőjére.

Dominik Hrbatý bejutott a barcelonai tenisztorna 3. fordulójába, miután 4:3-as vezetésénél a 13. helyen kiemelt argentin Coria sérülés miatt feladta.

Az AC Milan labdarúgócsapatának mindhárom kapusa, Nelson Dida, Christian Abbiati és Valerio Fiori is bejelentette, hogy a milánói gárdánál marad.

Közel kétszáz hozzátartozó, barát, sporttárs jelenlétében temették el Kato Daidzsirót, a gyorsasági motoros világbajnoki sorozat egyik legnépszerűbb sztárját, a 250 kcm-es kategória tavalyelőtti győztesét.

Az Ausztrál Atlétikai Szövetség vizsgálatot indított Stuart Rendell ellen, mert a kalapácsvető 1999-ben növekedési hormont próbált meg becsempészni az országba.

Az angol labdarúgó Premier League 35. fordulójában: Leeds United–Fulham 2:0 (1:0), gólszerző: Viduka (4., 49.).

Az autósport legendái közé tartozó Nigel Mansell kisebb sérüléseket szenvedett, amikor egymaga szállt szembe a Jersey-szigeten lévő birtokára betolakodó fiatalokkal.

Az Egyesült Nemzetek Szervezete felszólította egy ausztrál városka lakóit, hogy változtassák meg stadionjuk fajgyűlölő elnevezését. A Nigger Brown aréna a Brisbane-től 150 kilométerre fekvő Toowoombában található, és egy helyi rögbisztárról kapta a nevét.Az olasz rendőrség Firenzében letartóztatta a másodosztályú SSC Napoli labdarúgócsapatának hét szurkolóját, akiket gyilkossági kísérlettel vádolnak.

Japánban még mindig élénken él a szurkolók emlékezetében a tavalyi labdarúgó-világbajnokság, így nem meglepő, hogy június 4-én a Parma elleni barátságos mérkőzéssel is felidézik a nagy sikerű eseményt.

Egyelőre tizenkét halálos áldozata van annak a közúti balesetnek, amelyet a mozambiki labdarúgó-bajnokságban szereplő Wane Pone FC csapata szenvedett el.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?