EREDMÉNYEK – ESEMÉNYEK

Szmuda Áron nyerte a távolugrást az amerikai főiskolai fedett pályás atlétikai bajnokság Mountain West Főcsoportjában. A provói egyetem hallgatója 740 cm-t teljesített, szlovákiai sportoló idén nála jobb eredményt nem ért el.

Szmuda Áron nyerte a távolugrást az amerikai főiskolai fedett pályás atlétikai bajnokság Mountain West Főcsoportjában. A provói egyetem hallgatója 740 cm-t teljesített, szlovákiai sportoló idén nála jobb eredményt nem ért el.

Még mindig nem érkezett meg Győrbe a FIFA döntése, miszerint Pinte Attila előző klubja, a görög Panioniosz szerződést szegett. Csak ennek alapján válhat a válogatott labdarúgó szabad játékossá, majd a Rába ETO futballistájává.

Bravúros komáromi elsőséggel fejeződött be a sakk Extraliga: az újonc Hoffer a záró kettős fordulóban Rajecké Teplicében (4,5:3,5) és Eperjesen (7:1) is győzött így elő-ször végzett a legmagasabb osztályú szlovák csapatbajnokság élén.

Három 2. helyet értek el a gútai teremkerékpárosok a városukban rendezett nyílt Szlovák Kupán, melyen a hazaiakon kívül magyar és cseh versenyzők is indultak. A férfiak viadalában Kiss Szilárd, a junior fiúkéban Magyarics Ferenc, a lány párosokéban pedig a Szokol, Bezúr duó végzett a dobogó 2. fokán.

Remekül helytállt a 15 éves Mészáros Mihály a franciaországi Capelle la Grandeban rendezett hatalmas nyílt sakktornán. A Slovan Bratislava játékosa 147. kiemeltként 606 induló között 9 partiból 6 pontot szerezve a 67. helyen végzett a 80 nagymester felvonultató me-zőnyben, megelőzve többek között a torna elsőszámú kiemeltjét az orosz Tyimofejevet.

Egyetlen fával győzött a nagymagyari női tekecsapat az I. liga 15. fordulójában: Zlaté Klasy–Spoje Bratislava 2839:2838. Legeredményesebb hazaiak: Vlahy Éva 511, Csicsay Mária 479, Csóka Mónika 472.

Mind a négy párharcát elvesztette a gútai csapat a férfi I. dzsúdóliga nagyszombati nyitótornáján: a pozsonyi Sokoltól 7:0-ra, a besztercebányai Duklától 5:2-re, a bazini Sokoltól 4:3-ra és a túrócszentmártoni ZTS-től 5:2-re kapott ki.

Egy helyet lépett előre a női asztaliteniszezők világranglistáján a magyar Tóth Krsiztína (26.), Bátorfi Csilla a 32., vezet a kínai Csang Jin-jing. A férfiaknál a német Timo Boll az első.

Lékó Péter másodszor is legyőzte Tejmur Radzsabovot a linaresi sakktornán. Ugyanitt a profi világbajnoki döntő visszavágóján döntetlent hozott a két orosz, Kramnyik és Kaszparov partija. Nyolc forduló után Lékó és Kramnyik vezet 4,5-4,5 ponttal.

Acapulcói női tenisztorna, dön-tők, páros: Loit, Svensson (francia, svéd)–Mandula, Wartusch (magyar, osztrák) 6:3, 6:1; egyes: Coetzar (dél-afrikai)–Diaz-Oliva (argentin) 7:5, 6:3.

A cseh labdarúgóliga 18. fordulójának záró találkozóján: Slavia-Příbram 3:1.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?