EREDMÉNYEK – ESEMÉNYEK

Az egyesben negyeddöntős Mandula Petra – az osztrák Patricia Wartusch oldalán – két játszmában, 6:3, 6:3-ra legyőzte a Müller, Sequera német-venezuelai kettőst, így párosban bejutott a legjobb négy közé a 170 ezer dollár összdíjazású acapulcói tenisztornán.

Az egyesben negyeddöntős Mandula Petra – az osztrák Patricia Wartusch oldalán – két játszmában, 6:3, 6:3-ra legyőzte a Müller, Sequera német-venezuelai kettőst, így párosban bejutott a legjobb négy közé a 170 ezer dollár összdíjazású acapulcói tenisztornán.

Kettős orosz győzelemmel ért véget az olaszországi északi világbajnokság utolsó női sífutó száma: a 30 km-es szabadstílusú versenyt Olga Szavjalova nyerte Jelena Burukina előtt. Óriási meglepetés született az északi összetett sprintszámában, az amerikai Johnny Spilane a síugrást követően még csak negyedik helyen állt, de káprázatos hajrájával elsőként haladt át a célvonalon. Spillane sikerével az első amerikai sportoló, aki aranyérmet nyert északi vb-n.

Verekedésbe torkollott a ma Las Vegasban sorra kerülő John Ruiz–Roy Jones profi nehézsúlyú ökölvívó címmérkőzés mérlegelése. A „szokásokkal“ ellentétben nem a két bokszoló, hanem Ruiz menedzsere, Norman Stone és Jones edzője, Alton Merkerson esett egymásnak a ceremónia előtt, mert még viták árán sem tudtak megegyezni, hogy milyen kesztyűket viseljenek a ringben a védenceik.

Az észak-amerikai profi jégkorongliga legutóbbi játéknapján: Philadelphia–Chicago 5:2, Detroit– Toronto 7:2, Nashville–Pittsburgh 6:0, Colorado–Atlanta 3:4 – hosz-szabbítás után, NY Islanders–New Jersey 3:3 – hosszabbítás után, Montreal–Minnesota 3:6, Columbus–Los Angeles 3:1, St. Louis– Edmonton 4:1, Ottawa–Dallas 3:2, Tampa Bay–Florida 3:1, NY Rangers–Boston 4:1, Vancouver–San Jose 2:3.

A Keno 10 tegnapi nyerőszámai: 4, 7, 9, 23, 31, 32, 43, 47, 50, 51, 55, 57, 61, 62, 65, 67, 69, 73, 77, 78.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?