EREDMÉNYEK – ESEMÉNYEK

Róbert Vitteket, a Slovan gólerős csatárát állítólag 150 millió koronáért szeretné leigazolni az angol labdarúgó Premier League alsóházában tanyázó Birmingham. A Slovan klubvezetői és a játékos tegnap utaztak a szigetországba.

Róbert Vitteket, a Slovan gólerős csatárát állítólag 150 millió koronáért szeretné leigazolni az angol labdarúgó Premier League alsóházában tanyázó Birmingham. A Slovan klubvezetői és a játékos tegnap utaztak a szigetországba.

A Sydneyben zajló tenisztorna női párosának nyitófordulójában a Dominikovic–Casanova ausztrál, svájci ketős 6:3, 6:2 arányban legyőzte a Navrátilová, Stevenson amerikai duót. A 46 éves Martina Navrátilová 1981 óta először veszített párosmérkőzést Ausztráliában.

Sajtóértesülések szerint Lérant Péter és František Kunzo, az Újpest labdarúgócsapatának szlovákiai idegenlégiósai – több mint valószínű – maradnak a Megyeri úton.

A Profi Golfozók Szövetségének tagjai sorozatban negyedszer választották az év legjobb játékosává Tiger Woodsot. A világranglistát vezető amerikai klasszis tavaly öt tornán diadalmaskodott.

A Dél-Amerikai Labdarúgó Szövetség hivatalosan is tiltakozik a FIFA-nál az elveszített világbajnoki kvóta miatt. A nemzetközi szervezet december 17-i döntése értelmében a sportág legeredményesebb kontinenséről csak négyen vehetnek részt a 2006-os németországi vb-n.

A játékosok szerint az őszi idényben Felix Magath, a VfB Stuttgart vezetőedzője irányította a legjobban csapatát a német labdarúgó-bajnokság élvonalában. Az ötödik helyen álló együttes trénere a 242 futballista szavazatának 30.8 százalékát kapta meg.

Vladimír Labant, a Sparta szlovák labdarúgója bokatörést szenvedett a prágai csapat idei első edzésén, s az orvosok szerint legalább kéthónapos kényszerpihenő vár rá.

Romario, a brazil labdarúgás veterán klasszisa kijelentette, hogy aktív játékosként a következő lesz élete utolsó klubja. Azt még nem tudni, hogy melyik egyesületre esik a választása.

A nyolcaddöntőben búcsúzott Mandula Petra a 110 ezer dollár összdíjazású hobarti női tenisztornán: a magyar játékos a német Angelika Röschtől kapott ki két sima szettben (6:3, 6:1).

Újabb labdarúgót szerzett meg korábbi csapatából Guus Hiddink, a PSV Eindhoven vezetőedzője: a decemberben igazolt Park Dzsi Szung után egy másik dél-koreai válogatott, Li Jung Pjo szerződik az együtteshez.

Osztrák és holland volt válogatott futballisták furcsa erőpróbára készülnek: pénteken hófociban mérik össze tudásukat. A különleges mérkőzésre a kitzbüheli Alpokban kerül sor, egy 1700 méteres tengerszint feletti magasságon épített stadionban.

Az autósoknál a francia Stephane Peterhansel, míg a motorosok között a dél-afrikai Alfie Cox nyerte a 6. szakaszt a 25. Dakar Ralin. Összetettben újra Peterhansel, illetve változatlanul a francia Richard Sainct vezet. A magyarok közül egyelőre a Kis Sándor, Czeglédi Péter (78. hely) és a Jakab Tamás, Fenesi József (80.) páros ért célba.

Eduard Geyer vezetőedző egy évvel meghosszabbította szerződését a német Energie Cottbus labdarúgócsapatával. Az 58 éves szakember – aki évi 420 ezer euróval a legrosszabbul fizetett tréner a Bundesliga élvonalában – a 2003/2004-es idény végéig marad.

A KENO 10 keddi nyerőszámai: 4, 11, 13, 18, 20, 21, 36, 37, 44, 47, 48, 49, 51, 53, 62, 67, 72, 74, 75, 77.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?