EREDMÉNYEK – ESEMÉNYEK

A labdarúgó UEFA Kupa 3. fordulójának visszavágóján: Schalke 04–Wisla Kraków 1:4 (1:1) – az első meccsen 1:1; tj.: Wisla.
Ma (17.00) a női kosárlabda Euroliga B-csoportjában az éllovas Ružomberok a 4. helyen tanyázó Bourges együttesét fogadja.

A labdarúgó UEFA Kupa 3. fordulójának visszavágóján: Schalke 04–Wisla Kraków 1:4 (1:1) – az első meccsen 1:1; tj.: Wisla.

Ma (17.00) a női kosárlabda Euroliga B-csoportjában az éllovas Ružomberok a 4. helyen tanyázó Bourges együttesét fogadja. A férfi FIBA Kupában a losonciak is hazai pályán szerepelnek, a német Würzburg lesz az ellenfelük.

A Szlovák Labdarúgó Szövetség Játékvezetői Bizottsága úgy döntött, Jozef Kačenga, Jozef Ligocký és Ľubomír Udvardy nem bíráskodhat az élvonalban, helyettük Pavol Šuniar, Miroslav Minárčik és Mário Vlk fújja majd a sípot az I. ligában.

Pinte Attila és Marcel Horký továbbra sem egyezett meg a görög Panioniosz klubvezetőivel, akik önkényesen csökkentették az idegenlégiósok fizetését, így nem szerepelhetnek bajnoki meccseken. Juraj Vengloš menedzser a FIFA illetékeseihez fordult, hogy a két szlovákiai futballista pályára léphessen más csapatban.

A Manchester City 3:0-ás győzelmet aratott a Sunderland otthonában a labdarúgó Premier League 17. fordulójának zárómérkőzésén.

Vladimír Labant, a West Ham United szlovák labdarúgója egy éven át a Sparta vendégjátékosa lesz.

Az NBA-ben: Boston–Orlando 114:109 – hosszabbítás után, Cleveland–Milwaukee 133:140 – kétszeri hosszabbítás után, New Jersey–Phoenix 106:93, New–LA Clippers 90:94, Denver–Minnesota 84:92.

Előkészületi labdarúgó-mérkőzések: DAC–Trenčín 2:1, Lupták, Kováč, ill. Ivana; Senec–Inter B 5:0, Juričkovič 2, Juska, Rožník, Novotný.

A KENO 10 keddi nyerőszámai a következők: 9, 12, 20, 25, 28, 29, 33, 37, 44, 47, 48, 49, 50, 52, 56, 59, 61, 67, 70, 72.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?