EREDMÉNYEK – ESEMÉNYEK

Stanislav Jarábek, a II. ligás Spartak Trnava futballklub igazgatója szerint a brazil Flavio Lima Ferreira már az ő játékosuk, ám még nem kötöttek vele szerződést.Pavel Patera és Martin Procházka, az orosz Omszk két cseh jégkorongozója az év végéig együtt legalább egymillió dollárt keres.

Stanislav Jarábek, a II. ligás Spartak Trnava futballklub igazgatója szerint a brazil Flavio Lima Ferreira már az ő játékosuk, ám még nem kötöttek vele szerződést.Pavel Patera és Martin Procházka, az orosz Omszk két cseh jégkorongozója az év végéig együtt legalább egymillió dollárt keres.Major Tímea is elindul a szombati, budapesti első fitnesz Európa Kupán, amely a Fit expó vásáron lesz látható, eléggé borsos áron, mert a belépők 2500-tól 12 ezer forintig kaphatók.Kilencezer dolláros büntetést kapott és egy meccsen nem játszhat Zdeno Cíger, a NY Rangers szlovák hokisa, akit szombaton botütésért végleg kiállítottak.Az Antalyában zajló súlyemelő-vb-n a szlovák Daneková a 9., a magyar Ajkay (mindkettő 53 kg) pedig a 11. helyen végzett. A második világcsúcs is megszületett a vb-n: a 62 kg-os fehérorosz Gennagyij Olescsuk lökésben fél kilóval, 181 kg-ra javította a korábbi rekordot, s ezzel az összetettben is megszerezte az aranyérmet.A Washington orvosa szerint egyelőre még nem tudni, mikor léphet ismét jégre a csapat pénteken megsérült cseh olimpiai bajnok hokisa, Jaromír Jágr.A pattayai női tenisztorna 1. fordulójában: Nagyová–Kostanić 6:4, 0:6, 6:2.A Pozsonyban zajló, 100 000 dollár összdíjazású tenisztorna nyitófordulójában: Vaněk–Babej 7:6, 6:0; Friedl–Vacek 7:5, 6:4; Szargszjan–Damm 6:7, 6:3, 6:3.Ezüstérmes lett a nyékvárkonyi Rigó Zsolt (Dun. Streda) a trencséni szlovák villám-sakkbajnokságon. Manfred von Richthofen, a Német Sportszövetség (DSB) elnöke szerint Berlinnek csak a 2016-os nyári olimpiára kellene benyújtania pályázatát.Dávid Kornél, az NBA történetének eddigi egyetlen magyar kosarasa a francia élvonalban szereplő Strasbourghoz igazolt.Az NBA legutóbbi játéknapján: Orlando–Seattle 119:123 – kétszeri hosszabbítás után, LA Clippers–Atlanta 109:86.Az angol labdarúgó Liga Kupa 3. fordulójában a Manchester United kiütéses vereséget (4:0) szenvedett az Arsenal otthonában.Befejezi pályafutását a 62-szeres válogatott Kubilay Türkyilmaz, minden idők legeredményesebb svájci labdarúgója.A KENO 10 keddi nyerőszámai: 1, 3, 4, 6, 7, 10, 11, 13, 23, 26, 29, 32, 36, 38, 41, 44, 59, 67, 75, 79.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?