EREDMÉNYEK – ESEMÉNYEK

A plusz 81 kg-os súlycsoportban versenyző magyar Kovács Mária aranyérmet szerzett a törökországi Antalyában rendezett ökölvívó-világbajnokságon, miután a döntőben 25:16-os pontozással legyőzte az orosz Marija Jovoszkaját.

A plusz 81 kg-os súlycsoportban versenyző magyar Kovács Mária aranyérmet szerzett a törökországi Antalyában rendezett ökölvívó-világbajnokságon, miután a döntőben 25:16-os pontozással legyőzte az orosz Marija Jovoszkaját.

A moszkvai túszdráma miatt elmarad a szerdára tervezett Szpartak Moszkva–FC Basel labdarúgó BL-mérkőzés, melyet november 6-án bonyolítanak le.

A tervezettnél később tér vissza a pályára a lábsérüléssel bajlódó David Trezeguet, a Juventus labdarúgócsapatának francia csatára.

Dominik Hrbatý bejutott a párizsi Masters-tenisztorna főtáblájára, miután a selejtező döntőjében 7:6, 5:7, 6:1-re győzött az argentin Zabaleta ellen.

Venezuela ellen biztos, 4:0-ás győzelemmel kezdett a magyar férfi sakkválogatott a bledi olimpián. A magyar női csapat csalódást keltő döntetlennel mutatkozott be, miután 1,5:1,5-re végzett Banglades együttese ellen. A szlovák férfiak 4:0-ra verték Angolát, a nők pedig 2,5:0,5-re nyertek az olaszok ellen.

Öt arany-, két ezüst- és öt bronzérmet szerzett a magyar kick-box-válogatott az olaszországi Európa-bajnokságon.

Teniszdöntők – Basel: Nalbandian–Gonzalez 6:4, 6:3, 6:2; Szentpétervár: Grosjean–Juzsnij 7:5, 6:4 (Kučera Grosjeantól kapott ki 6:3, 6:2-re a négy között); Stockholm: Srichaphan–Rios 6:7, 6:0, 6:3, 6:2; Linz: Henin–Stevenson 6:3, 6:0 (az elődöntőben Hantuchová 6:4, 7:6-os vereséget szenvedett Stevensontól); Luxemburg: Clijsters–Maleeva 6:1, 6:2; Clijsters, Husárová– Hrdličková, Rittner 4:6, 6:3, 7:5.

Miroslav Vanko 4. lett a belgrádi mezeifutó-versenyen, a győzelmet a kenyai Mosor szerezte meg.

A Kairóban rendezett testépítő-világbajnokságon a kassai Igor Kočiš a 70 kg-os súlycsoportban megvédte tavalyi elsőségét.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?