EREDMÉNYEK – ESEMÉNYEK

A cseh Vojtěch Mareš lett a szlovák női kézilabda-válogatott új vezetőedzője.

Nem igazolja le Juraj Czinegét a Grazer AK, mert az Inter egykori labdarúgója hazudott, amikor azt állította, hogy a sárga–feketék tartoznak neki.

A cseh Vojtěch Mareš lett a szlovák női kézilabda-válogatott új vezetőedzője.

Nem igazolja le Juraj Czinegét a Grazer AK, mert az Inter egykori labdarúgója hazudott, amikor azt állította, hogy a sárga–feketék tartoznak neki.

Münchenben kisorsolták a női kosárlabda Euroliga csoportbeosztását – A: Pécs, Brno, Valenciennes (címvédő), Bigorre (francia), Pabianice (lengyel), Wuppertal, Comense (olasz), Jekatyerinburg; B: Sopron, Ružomberok, Vilnius, Bourges, Parma, Schio (olasz), Valencia, Gdynia. A küzdelemsorozat október 31-én rajtol.

A brazilok minden világbajnok játékosa meghívót kapott a Paraguay elleni, augusztus 21-i barátságos labdarúgó-mérkőzésre.

A tenisz két legendája, John McEnroe és Boris Becker egy jótékonysági akció keretében pályára lép az augusztus 26-án kezdődő amerikai nyílt teniszbajnokság női döntője előtt.

Az Angol Labdarúgó Szövetség 50 ezer fontos, felfüggesztett bírsággal sújtotta az Arsenalt, amelynek játékosai rendkívül sportszerűt-lenek voltak a legutóbbi szezonban.

Harmadik mérkőzését is elveszítette (Görögország 4:11) a szlovák korosztályos vízilabda-válogatott a Bariban zajló junior Európa-bajnokságon, s csak a 9–16. helyért játszhat. A magyarok csoportgyőztesként jutottak a középdöntőbe.

Ľubomír Meszároš, a Slovan labdarúgócsapatának csatára egy éven át a török élvonalban szereplő Elazigspor vendégjátékosa lesz.

Az Egyesült Államok Olimpiai Bizottsága arra kéri a NOB-ot, vizsgálja ki, hogy van-e alapja annak a dél-koreai újságcikknek, miszerint a 2000-es sydneyi játékokon manipulálták a tekvondo-versenyek végeredményét.

Az Olimpija Ljubljanához igazolt Robert Proszinecski, a horvát labdarúgó-válogatott játékosa. A 33 éves irányító egy évre szerződött az élvonalbeli szlovén klubhoz.

A 2. helyen kiemelt Szafin már az 1. fordulóban búcsúzott a 2,95 millió dollár összdíjazású cincinnati tenisztornától: az orosz klaszszist a brit Rusedski győzte le két szettben (7:6, 6:2). A szlovák Hrbatý 6:3, 3:6, 6:4-re verte a francia Grosjeant.

A pénzügyi gondokkal küszködő PAOK Szaloniki labdarúgócsapat tulajdonosa, Jorgosz Batatudisz azzal a céllal utazik Líbiába, hogy rávegye Moamer el-Kadhafi államfőt, fektessen be a görög klubba.

A helsinki teniszviadal nyitófordulójában: Barna–Marosi 6:2, 6:2; Suchá–Ondrášková 6:0, 6:0; Farina–Cervanová 6:2, 6:1; Mandula–Laine 6:2, 6:2.

Elvileg Rio Ferdinand nyerte a szurkolók szavazását, ő lett a legutóbbi szezon legjobb leedsi labdarúgója, de mégsem veheti át a díjat. A voksolás szervezői ugyanis úgy gondolják, hogy a 30 millió fontért a Manchester Unitedhez szerződött válogatott védő nem érdemli meg az elismerést.

Vakbélműtéten esett át kedden Janica Kosztelics háromszoros olimpiai bajnok horvát alpesi síző.

Vlagyimir Pljuscsev lett az orosz jégkorong-válogatott új vezetőedzője, aki Borisz Mihajlovtól veszi át a stafétabotot.

A KENO 10 keddi nyerőszámai: 1, 2, 4, 8, 20, 21, 23, 30, 31, 35, 36, 39, 41, 49, 55, 59, 64, 71, 79, 80.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?