Elszórakozott hajrá

Pozsony. Nem volt könnyű helyzetben Szikora György, a DAC régi-új vezetőedzője, aki tíz nappal ezelőtt vette át a csallóköziek irányítását, hiszen négy kulcsemberét (Németh Krisztián, Bognár, Horochonič, Majoroš) volt kénytelen nélkülözni.

Pozsony. Nem volt könnyű helyzetben Szikora György, a DAC régi-új vezetőedzője, aki tíz nappal ezelőtt vette át a csallóköziek irányítását, hiszen négy kulcsemberét (Németh Krisztián, Bognár, Horochonič, Majoroš) volt kénytelen nélkülözni. Ennek ellenére nem játszott rosszul a DAC, sőt! Helyzetei is voltak, azért nem annyi, mint a nehézkes és helyenként durván futballozó házigazdáknak, de ha sikerül vezetést szereznie, minden bizonnyal, elbizonytalanodtak volna az egyre türelmetlenebb házigazdák, akik a meccs nagy részében több alattomos szabálytalansággal is felhívták magukra a figyelmet. Az egyik ŠKP-szurkoló megjegyezte: „Ha most Nagyszombatban játszanánk, már 5-6 sárga lapunk lenne…” Például Stachura szándékos, lábra menő belépőjét követően a sárga-kékek legjobbját, Sovábot bokatöréssel támogatták le a pályáról. Jekkel játékvezető még a sárga lapot sem vette elő. Egyszerűen „nem csípte” a bíró a DAC-ot, ezt bizonyítja a meg nem adott 11-es is.

Szikora György igencsak diplomatikusan nyilatkozott a mérkőzést követő sajtótájékoztatón: „Szerintem nem a legigazságosabb eredmény született, mert nekünk is volt négy nagy helyzetünk. Ezeket, sajnos, kihagytuk. A bíró az egész meccsen a hazaiakkal szimpatizált, azt azonban el kell ismerni, hogy a házigazdák valamivel határozottabbak voltak. Mi egyszerűen elszórakoztuk a hajrát. Az is igaz viszont, hogy eléggé megzavart Sováb sérülése, s hogy a meccs végén hat tartalékjátékos is volt a pályán. Mivel csak két csatárnak van, feltétlenül erősítések után kell néznünk!” Vladimír Goffa, a Devín vezetőedzője igencsak elégedetten nyilatkozott, hiszen a hazai szurkolók egy része már a szünetben temetni kezdte az ŠKP együttesét. „Beismerem, szerencsénk volt, nem is emlékszem, mikor lőttünk két gólt az utolsó percekben.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?