Először vesztett a Real, 3 ponttal vezet a Barca

<p>A 11. fordulóig kellett várni az első Real-vereségre: a madridiak Sevillában kaptak ki. A megingást kihasználta a Villarealt kiütő Barcelona, amely átvette a vezetést. Neymar csodagólt lőtt.&nbsp;</p>

A spanyol labdarúgó ligában vasárnap játszották a slágermeccseket. A mindig veszélyes FC Sevilla az eddig veretleg Realt fogadta. A madridiak Sergio Ramos góljával (22. perc) szereztek vezetést, ám a hazaiak Immobile, Banega és Llorente találataival fordítottak. James Rodríguez a 93. percben már csak szépíteni tudott. Ez volt a Real első veresége a liga idei szezonjában, a megingás vezető pozíciójába került. 

Vasárnap délután játszott ugyanis az FC Barcelona is, amely az élcsapatnak számító Villarealt fogadta. A sárga tengeralattjáró nem sok vizet zavart, Neymar kettő és Suárez egy találatával 3-0-ra győzött a katalán címvédő. Ha a hazaiak jobban odafigyelnek, akár nagyobb arányú győzelmet is arathattak volna.

Messi távollétében - az argentin csatár hetek óta sérült - továbbra is Neymar húzza a csapatot, második gólját sokáig fogják ismételgetni a tévés gólösszefoglalókban. Suareztől kapta a gólpasszt a brazil, aki testtel levette a labdát, majd jobbal átemelte a védő felett és kapásból - a levegőből - 12 méterről gólt lőtt. Neymar ezzel megerősítette vezető pozícióját a góllövőlista élén (11 gólos), a második is Barca-játékos (Suárez, 9 góllal), Cristiano Ronaldo 8 góllal a 3-5. heylen van. 

A következő fordulóban egyébként a két örök rivális találkozik egymással, a szezon első El Clásicóját november 21-én Madridban rendezik meg. Szintén tegnap játszott az Atlético Madrid, amely otthon 1-0-ra legyőzte a Gijónt, ezzel harmadik 1 ponttal a Real és 4 ponttal a Barcelona mögött. 

EREDMÉNYEK:
FC Barcelona-Villarreal 3-0 (0-0)
Athletic Bilbao-Espanyol 2-1 (1-0)
Sevilla-Real Madrid 3-2 (1-1)
Atlético Madrid-Sporting Gijón 1-0 (0-0)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?