Először elsők 
a gútai csapatok

gútai teremfoci
Gúta |

Tizenöt éven át nem volt rá példa, hogy a diákok U13-as és U15-ös szokásos teremfocitornáján mindkét korosztályban a gútaiak végeztek volna az első helyen. Idén ez azonban megtörtént, és Máté Zsolt edző védencei mindkétszer a magasba emelhették a legjobbakat megillető serleget.

„Hajtós, jó iramú meccsek voltak, élvezetes volt minden percük. A sportszerűtlenség legkisebb jele sem mutatkozott a tizenkét összecsapás során. Mindkét korcsoportban kiélezett és kiegyenlített küzdelem folyt az első három csapat között. A tavaszi idényre való felkészülés és a formába hozás első jelentős állomása volt a mérkőzéssorozat. A legemlékezetesebb párharc a fiatalabbaknál a gútai és a felsőszeliek, valamint a gútaiak és a nagymegyeriek, míg az idősebbeknél a gútaiak és a felsőszeliek, valamint a felsőszeliek és a mocsonokiak összecsapása volt” – tudtuk meg Máté Zsolt főszervezőtől, mindkét gútai csapat edzőjétől.

Érdekes

DIÁKOK GÚTAI TEREMTORNÁJA

U13: Gúta–Felsőszeli 3:1, g.: Kürti Kristóf, Rigó, Csente, ill. Nagy; Nagymegyer–Mocsonok 7:1, g.: Bódis 2, Kalmár 2, Válek, Lelovics, Kovács, ill. Vrba; Gúta–Mocsonok 5:1, g.: Rigó 3, Kürti Kristóf, Csente, ill. Bleho; Felsőszeli–Nagymegyer 3:2, g.: Váczi 2, Lošonský, ill. Kalmár, Nagy Bálint; Gúta–Nagymegyer 0:0; Felsőszeli–Mocsook 2:1, g.: Váczi 2, ill. Biliczký. 
Végeredmény:
 1. Gúta    3    2    1    0    8:2    7
 2. Felsőszeli    3    2    0    1    6:6    6
 3. Nagymegyer    3    1    1    1    9:4    4
 4. Mocsonok    3    0    0    3    3:14    0
Díjazottak – legjobb kapus: Csémy Máté (Nagymegyer), legjobb mezőnyjátékos: Rigó Benjámin (Gúta), legjobb góllövő: Váczi Gellért (Felsőszeli). 
A győztes csapat: Györe Ádám, Csente Bálint, Csontos Márton, Báňás Richard, Vörös Róbert, Kürti Kristóf, Rigó Benjámin, Bartanusz Dávid, Varga Patrik, Mernyó Péter, Sztojka Emilián, Ďuráč Tibor, Tóth Ádám. Edző: Máté Zsolt.

U15: Gúta–Felsőszeli 4:2, g.: Szabó 3, Markovics, ill. Bujkó, Hugo; Nagymegyer–Mocsonok 2:2, g.: Csongor, Horváth, ill. Vágai 2; Gúta–Mocsonok 3:4, g.: Krajčovič 2, Zsibrita, ill. Vágai 2, Jánoška, Deváth; Felsőszeli–Nagymegyer 4:2, g.: Árvay 2, Hugo, Molnár, ill. Haško, Bereck; Gúta– Nagymegyer 2:1, g.: Szabó, Kürti Márk Roderik, ill. Csepy; Felsőszeli–Mocsonok 4:2, g.: Molnár, Hugo, Szüllő, Varga, ill. Vágai, Lami. 
Végeredmény:
 1. Gúta    3    2    0    1    9:7    6
 2. Felsőszeli    3    2    0    1    10:8    6
 3. Mocsonok    3    1    1    1    8:9    4
 4. Nagymegyer    3    0    1    2    5:8    1
Díjazottak – legjobb kapus: Kovács Tamás (Felsőszeli), legjobb mezőnyjátékos: Szabó Dávid (Gúta), legjobb góllövő: Vágai Aurél (Močenok). 
A győztes csapat: Csizmadia Lóránt, Forró Dániel, Zsibrita Ádám, Farkaš Ádám, Kürti Márk Roderik, Ollé Brigitta, Klein Dávid, Nogel Konrád, Szabó Dávid, Markovics Viktor, Krajčovič Marko, Bogár Péter, Ďuráč Dávid, Richter Csongor. Edző: Máté Zsolt. 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?