Előreléptek az olaszok

London. A csoportsorsolás után is Argentína maradt a bukmékereknél az elsőszámú esélyese a koreai–japán közös rendezésű labdarúgó-világbajnokságnak.
A legnevesebb brit fogadóiroda, a William Hill 4:1 arányú oddszot kínál a dél-amerikaiak végső győzelméért. A legutóbbi (november 16.

Sven-Göran Eriksson, az angolok szövetségi kapitánya ugyan mosolygott, ám tisztában volt azzal, hogy védencei kerültek a legnehezebb csoportbaReuters-felvételLondon. A csoportsorsolás után is Argentína maradt a bukmékereknél az elsőszámú esélyese a koreai–japán közös rendezésű labdarúgó-világbajnokságnak.

A legnevesebb brit fogadóiroda, a William Hill 4:1 arányú oddszot kínál a dél-amerikaiak végső győzelméért. A legutóbbi (november 16.) tétlaphoz képest Olaszország előrelépett, akkor 7:1-hez a harmadik volt, most 5:1-hez a második a listán. Érdekesség, hogy az angolokra (előző oddsz: 7:1) és a németekre (14:1) egyformán 10:1-hez lehet fogadást kötni. A legtöbbet, 300:1 arányban Szaúd-Arábia végső sikere éri.

A TÉTSZORZÓK. 4:1 – Argentína, 5:1 – Olaszország, 11:2 – Franciaország, 8:1 – Brazília, Spanyolország, 10:1 – Anglia, Németország, 11:1 – Portugália, 33:1 – Kamerun, 40:1 – Paraguay, 50:1 – Nigéria, Lengyelország, Horvátország, 66:1 – Ecuador, Mexikó, Japán, ĺrország, Koreai Köztársaság, Svédország, 80:1 – Dél-afrikai Köztársaság, Oroszország, Belgium, 100:1 – Törökország, 125:1 – Dánia, Uruguay, 150:1 – Szlovénia, Egyesült Államok, 250:1 – Kína, Szenegál, Costa Rica, Tunézia, 300:1 – Szaúd-Arábia.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?