Elődöntőben a komáromi extraligás röpisek

röplabda

A komáromi Spartak UJS egyetemi férfi-röplabdacsapata az extraliga negyeddöntőjének második mérkőzését is megnyerte 3:0-ra (25:18, 28:26, 25:16) az eperjesiek ellen, s ezzel a privigyeiek, a kassaiak és a Svidník mellett bejutott az elődöntőbe.

A Duna-partiak keleten megismételték kiváló teljesítményüket, és sima győzelmet arattak. Az eperjesiek a két negyeddöntős meccsen mindössze 1 játszmát nyertek (25:23).

A komáromiak mindkét elődöntős mérkőzésen jobb teljesítményt nyújtottak, és megérdemelten jutottak a legjobb négy közé. A halványabb ligarajt után mérkőzésről mérkőzésre javultak. A címvédő Prievidzát kétszer is legyőzték, és a többi rivális ellen is tudtak nyerni. Az alaphatosban minden posztra neves játékosa van a komáromi csapatnak, és a kispadon is tehetséges és jól felkészült fiatalok várják a lehetőséget. A csapat leghatékonyabb játékosai közül fontos megemlíteni a nagy bombázó Jakub Petrášt, a sokszoros válogatott František Ogurčákot és a bajnokság egyik legjobb feljátszóját, a válogatott rekorder Juraj Zaťkót. Mindent összevetve, az alapszakaszban, a rájátszásban és a negyeddöntőben nyújtott teljesítményük alapján a komáromiak megérdemelten jutottak az elődöntőbe.

Robin Pělucha, a komáromiak csapatának vezetőedzője elégedettségét fejezte ki az elődöntő után: „Örülök, hogy a legjobb négy közé jutottunk. Kellő önbizalommal és fegyelmezetten játszottunk az eperjesiek ellen, bár a második játszmában megszorongattak bennünket a hazaiak. Pozitív hangulatban, szorgalmasan készülünk az elődöntőre.”

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?