Elnézést kért a Valencia szurkolóitól a klubelnök

Valencia |

<p>A spanyol Valencia labdarúgóklub szingapúri elnökasszonya, Csan Laj Hun elnézést kért a szurkolóktól a csapat idei kiábrándító szerepléséért.</p>

"Nehéz évünk volt, szeretnék bocsánatot kérni minden Valencia-szurkolótól a gyenge szezonunk miatt" - mondta karácsonyi üzenetében az elnökasszony.

A Valencia eddigi 15 mérkőzéséből mindössze hármat tudott megnyerni a bajnokságban, ezért a kiesőzónában tölti a téli szünetet. Az elmúlt két évben Nuno Espirito Santo, Gary Neville és Pako Ayesteran is megfordult vezetőedzőként a kispadon, napjainkban pedig Cesare Prandelli irányítja a csapatot.

Az olasz tréner októberben győzelemmel kezdett, majd négy vereség és három döntetlen következett. December 10-én, amikor 3-2-re kikaptak a Real Sociedadtól, néhány szurkoló megrúgta és megütötte a csapatot szállító buszt.

"Folyamatosan dolgozik rajta, hogy megoldást találjunk. Ebben a speciális szezonban szeretném a remény, a kitartás és a bizalom üzenetét küldeni a jövőbe" - mondta Csan Laj Hun.

A Deportivo La Coruna mellett csak a Valencia tudta megtörni - 2002-ben és 2004-ben is - a Real Madrid, FC Barcelona, Atlético Madrid trió 1984 óta tartó uralkodását a spanyol élvonalban. Amikor a szingapúri milliárdos, Peter Lim 2014 októberében megvásárolta az eladósodott klubot, a drukkerek azt remélték, hogy Valenciába visszatér az aranykor, de egy jó szezon után az üzletember eladta a csapat legjobbjait, így Nicolas Otamendi, Shkodran Mustafi, André Gomes és Paco Alcacer is távozott.

Ugyanilyen bosszantó a szurkolók számára, hogy a fiatal tehetségek közül José Luis Gaya és Santi Mina sem fejlődik az elvárt mértékben. A mostani idényben csupán a kapus Diego Alves nyújt kiemelkedő teljesítményt, róla immár azt tartják, hogy Európában jelenleg ő védi a leghatékonyabban a tizenegyeseket.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?