Elköszöntek a nagyok

Valóságos csillaghullást hozott a labdarúgó UEFA-kupa nyolcaddöntője, hiszen három sztárcsapat, a Barcelona, a Liverpool és a Roma is elbúcsúzott a további küzdelmektől.

Valóságos csillaghullást hozott a labdarúgó UEFA-kupa nyolcaddöntője, hiszen három sztárcsapat, a Barcelona, a Liverpool és a Roma is elbúcsúzott a további küzdelmektől. Frank Rijkaard katalán együttesét a Celtic búcsúztatta, míg Owenéknél a Marseille bizonyult jobbnak, a római Farkasok pedig a Villarreallal szemben estek ki.

A legkevesebbet a Newcastle United rajongóinak kellett izgulniuk, hiszen az angol csapat Alan Shearer vezérletével a spanyol Mallorcát búcsúztatta kettős győzelemmel. Egy másik hispán együttes, a Valencia viszont továbbment, az első meccsen 1:0-ra diadalmaskodó török Genclerbirligit ezüstgóllal múlta felül.

UEFA-kupa, nyolcaddöntő, viszszavágók: FC Bruges–BORDEAUX 0:1, g.: Chamakh (85.), – az első meccsen 1:3, tj.: Bordeaux; EINDHOVEN–Auxerre 3:0, g.: Kezsman (4, 27.), Van Bommel (73.), – 1:1; AS Roma–VILLAREAL 2:1, g.: Emerson (10.), Cassano (50.), ill. S. Anderson (66.), – 1:1; Barcelona–CELTIC 0:0 – 0:1; Mallorca–NEWCASTLE 0:3, g.: Shearer (46., 89.), Bellamy (78.) – 1:4; INTERNAZIONALE–Benfica 4:3, g.: Martins (46., 70.), Recoba (60.), Vieri (64), ill. Nuno Gomes (36., 67.), Tiago (77.), – 0:0; MARSEILLE–Liverpool 2:1, g.: Drogba (38., 11-esből), Meite (58.), ill. Heskey (15.) – 1:1; VALENCIA–Genclerbirligi 2:0 (0:0, 1:0) – ezüstgóllal, g.: Mista (64.), Vicente (94.), – 0:1.

A negyeddöntő párosítása: Bordeaux–Valencia, Marseille–Internazionale, Celtic–Villarreal, Eindhoven–Newcastle. A mérkőzéseket április 8-án és 14-én rendezik. (ú)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?