Elhalasztották Tomi Kid meccsét

<p>Az eredeti júliusi időpont helyett csak augusztusban kerül sor Kovács Kid Tamás és az ausztrál Danny &bdquo;The Machine&rdquo; Green profi ökölvívó-mérkőzésére.&nbsp;</p>

A galántai bokszoló elmondta, volt egy kis gond az ellenfél menedzsmentjének kommunikációjával, de reméli, rendeződtek a dolgok. A mérkőzést Ausztráliában rendezik, ahová Tomi Kid szeretett volna legalább 10-12 nappal a mérkőzés előtt kiutazni. A meccs szervezői azonban eredetileg úgy tervezték, 4-5 nappal korábban is elég érkeznie a szlovákiai öklözőnek. „Ha nem lenne rendesen időm akklimatizálódni, akkor agyon lennék csapva az úttól, nem is kellene, hogy más üssön” – jegyezte meg lapunknak Kovács Tamás, aki a profi ringben eddig 26-szor győzött, és egyszer szenvedett vereséget. „A szervezőkkel a megkeresés napján több e-mailt is váltottunk, aztán viszont megakadt a kommunikáció. Vagy nem válaszoltak, vagy kitérő válaszokat kaptam. Nem felelt meg nekik, hogy hamarább kiutazzak. Közben nekem sok kint élő szlovákiai jelezte, hogy akár náluk is alhatok, csak nyugodtan érkezzek korábban” – magyarázta Tomi Kid. A galántai ökölvívó a huzavonák miatt kezdte úgy gondolni, nem lesz semmi a mérkőzésből, egy ideig nem is az edzésterv szerint edzett. Most azonban újrakezdődtek a tárgyalások, s minden jel arra mutat, hogy augusztusban sor kerülhet a meccsre. „Szlovákiai bokszoló még sosem állt szorítóba Ausztráliában, és sosem bokszolt ilyen rangos ellenfél ellen” – mondta Tomi Kid annak kapcsán, miért ennyire fontos számára ez a meccs. Danny Green amatőrként részt vett a 2000-es sydney-i olimpián, a profi mezőnyben 38-szor lépett kötelek közé, 33-szor nyert (ebből 28 alkalommal kiütéssel), ötször kikapott. A WBC, a WBA és az IBO világszervezet világbajnokának is mondhatta magát. Kovács Tamás újból mindent a felkészülésnek rendel alá. Nem utazott el a színészek labdarúgó-válogatottjával, a Mufuzával a moszkvai világbajnokságra, és a bakui európai játékokra sem kíséri el tanítványát, Tankó Vilmost. A jó eredményben azonban bízik: „Vilinek szenzációs volt a felkészülése. Azt várom tőle, hogy nem fog megijedni, és mindent belead. Ha ott lesz fejben, akkor meg fogja oldani a feladatot.” 
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?