Elfogynak a komáromiak

Komárom |

<p>helybeli Spartacus Birkózóklub szervezésében szombaton immár harmadik alkalommal zajlik Komárom Nagydíja, a kötöttfogású birkózók nemzetközi versenye. „Meg?mérettetésünk időpontja ütközik több nemzeti együttes edzőtáborozásával, ugyanis a kadettok korosztályos Európa-bajnokságát az olimpiai játékokra való tekintettel előbbre hozták, június 24–29. között rendezik Daugavpilsben.</p>

A helybeli Spartacus Birkózóklub szervezésében szombaton immár harmadik alkalommal zajlik Komárom Nagydíja, a kötöttfogású birkózók nemzetközi versenye. „Meg?mérettetésünk időpontja ütközik több nemzeti együttes edzőtáborozásával, ugyanis a kadettok korosztályos Európa-bajnokságát az olimpiai játékokra való tekintettel előbbre hozták, június 24–29. között rendezik Daugavpilsben. Ennek tudható be, hogy a vártnál kevesebb ország nevezte legjobbjait viadalunkra. Az oroszok ászaik helyett köszönőlevelet küldtek. Eddig a csehek, lengyelek osztrákok és a horvátok nevezését kaptuk meg. Rajtuk kívül a magyarok és az ukránok részvételét is biztosra vesszük. A dél-szlovákiai klubok közül a bősiek, somorjaiak, madariak és a gútaiak legjobbjai is csatasorba állnak. Szerintem nyolcvan tehetség küzd majd a győzelemért. Már most biztos, hogy a 42, valamint a 120 kilós súlycsoportban nem kerül sor párharcokra. Sajnos, a kötöttfogás iránt megcsappant az érdeklődés” – fogalmazott Kúr Károly, a Duna-parti klub elnöke, aki gondban van, hiszen a Spartacus főedzője, egyben a szlovák kadettválogatott trénere, Lengyel Károly szerdán kórházba került. „Epebántalmai miatt van szükség a megfigyelésre, gyógykezelésre. Remélem, a versenyen már ő irányíthatja a kontinensviadalra készülő komáromi kvartettet. Eredetileg hat versenyzőnk készült Litvániába, ám az elmúlt napokban a Molnár Roderik, Máriási Krisztián alkotta kettős váratlanul befejezte pályafutását. Azzal érveltek, hogy nem bírják elviselni a nagy megterhelést. A többiek – Hencz Ákos, Hencz Máté, Hosznédl Norbert, Jaromír Mádr – lelkiismeretesen készülnek az Eb-re. Természetesen tőlük győzelmeket, dobogós helyezéseket várok a hét végi rendezvényünkön melyre, a városi sportcsarnokban tíz órai kezdettel kerül sor” – hangzott a tiszt?ségviselő helyzetjelentése. (ái)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?