„Elegem lett a sajtóból!”

Immár kénytelenek elfogadni a spanyolok, hogy Ronaldo nem lesz a Real játékosa, „Ronnie” ugyanis a Marca napilapban is megerősítette, hogy nem áll szándékában elhagyni az Intert. Az interjú érdekesebb részeiből idézünk.

Immár kénytelenek elfogadni a spanyolok, hogy Ronaldo nem lesz a Real játékosa, „Ronnie” ugyanis a Marca napilapban is megerősítette, hogy nem áll szándékában elhagyni az Intert. Az interjú érdekesebb részeiből idézünk.Mi az oka, hogy ennyire ragaszkodik a kék-feketékhez?

Moretti elnök úr már régóta kitart mellettem, és a sérülésem során – pedig akkor még bizonytalan volt a visszatérésem – sem mondott le rólam, végig buzdított, próbált lelket önteni belém. Tudom, hogy a Real a világ egyik legjobb csapata, hatalmas múlttal rendelkező klub, és szívesen játszanék is ott, de egész egyszerűen nem árulhatom el Moretti urat és az Intert.Nem is tárgyalt a Madriddal?

A szavamat adom, hogy sem én, sem menedzsereim, Alexander Martins és Reinaldo Pita nem tárgyaltak a Reallal, legalábbis nekem tudnom kéne arról, ha volt valamilyen konkrét megkeresés.

Az otthoni ünneplés végeztével már kevesebbet hallani önökről...

Nem tudom, a többiek hogy vannak vele, de nekem egy kicsit elegem lett a sajtóból, és ezt most nem a szó rossz értelmében mondom. Gondoljon csak bele: a vb 30 napja alatt minden nap a rendelkezésükre kellett állnom, modoros, jólfésült mondatokat kellett mondanom, és állandó volt körülöttem a tömeg. Érthető, ha egy kicsit lazítani szeretnék, és augusztus 5-ig, az edzések kezdetéig nyugalmat akarok magam körül. Először például Hawaii szigetére szerettem volna elmenni, de ez valahogyan kiszivárgott, így kénytelen leszek más útirányt választani a családomnak. Még az is elképzelhető, hogy itthon, Brazíliában utazunk el valami csendes helyre. Hétfőn még felavatok egy egyetemet, aztán majd feleségemmel eldöntjük, hogy merre vesszük az irányt. (I-T)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?