EL: nyert a Benfica

<p>A Sevilla hazai pályán 2:0-ra nyert a Valencia ellen, míg a Benfica 2:1-re legyőzte a vendég Juventust a labdarúgó Európa Liga elődöntőjének csütörtöki első mérkőzésein.</p>

ÖSSZEÁLLÍTÁS

A Sevilla három perc alatt lőtt két góllal eldöntötte a spanyol házirangadót, az első gólt azonban Stéphane M’Bia lesről szerezte. „Nem akarom nyilvánosan kritizálni a bírót, de a felvétel egyértelműen igazolja a lest, ezt mindenki látta rajta kívül” – mondta Juan Antonio Pizzi, a Valencia trénere.

A másik mérkőzésen tovább folytatódott a Benfica sorozata – az EL fennállása óta a portugál együttes még nem kapott ki hazai pályán. A Juventus először szenvedett vereséget az EL idei kiírásában, de Tévez gólja még sokat érhet a számára. Az argentin támadó 2009 áprilisa óta először rúgott gólt európai kupamérkőzésen.

A vendégek gólja a Benfica edzőjét is aggasztja: „Természetesen nyugodtabb lennék, ha nem kapunk gólt, az 1:0-val elégedettebb lettem volna, mint a 2:1-gyel” – mondta Jorge Jesus.

Antonio Conte, a Juventus trénere szerint az eredmény nem tükrözi a pályán látottakat: „Csak néhány kontrája volt a Benficának, de a második gólnál elaludtunk, ezt ki is használták. A mutatott teljesítményünk alapján optimisták lehetünk a továbbjutást illetően.” (MTI, nso)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?