Éjfélig tartó dartscsatározások

Érsekkéty |

<p>Megdőlt a részvételi rekord a III. Kétyi Amatőr Dartsversenyen. A férfiak párbajában hatvannégyen, a nőknél pedig tizennégyen dobálták az apró nyilakat a kör alakú céltábla különböző pontértékű szektoraiba.</p>

A hazai játékosok mellett többnyire magyarországi versenyzők vettek részt a tornán, olyan városokból, mint Tata, Mór, Győr, Tatabánya, Székesfehérvár, Esztergom és Budapest. A kora délelőtti órákban versenyen kívül próbálták ki képességüket Saláta Kornél és Priskin Tamás, akik magánlátogatáson jártak a közel hétszáz lakosú településen. Az ismert válogatott labdarúgók egyáltalán nem vallottak szégyent dartstudásban.

Az igazi megmérettetés délután egykor vette kezdetét, és a döntő összecsapásokra éjfél körül került sor. A csoportmeccseket mindkét kategóriában kiesési rendszer követte. A férfiak mezőnyében negyvennyolcan jutottak tovább, s ezután már nem lehetett hibázni.

„A vendéglátók közül a legtovább Baka György menetelt, aki az előkelő kilencedik helyen végzett. A legjobbnak a győri Raszler József bizonyult, aki eddig mindhárom versenyen részt vett, és a legtapasztaltabbak közé tartozik. Mindeddig nem sikerült dobogóra kerülnie, most viszont a legfelső fokára léphetett. A nők viadalában rendkívül kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtva az érsekkétyi Varga Tímea érdemelte ki a trófeát. Az idén először egy különdíjat is átadtunk a legmesszebbről érkező versenyzőnek: az Indiából származó Sukanto Debnath elérzékenyülve vette át az ajándékot – tájékoztatott Bohák Bálint szervező. – A helyi amatőr dartsosok és az önkormányzat segítsége nélkül nem sikerült volna ilyen színvonalas eseményt megvalósítani.”

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?