Egyetlen gól döntött

Nis. Szlovákia női kézilabda-válogatottja nem harcolta ki az Európa-bajnokságon való részvételt.

Nis. Szlovákia női kézilabda-válogatottja nem harcolta ki az Európa-bajnokságon való részvételt. Szombaton az Eb-selejtező visszavágóján hétgólos különbséggel kikapott Szerbia-Montenegró együttesétől, s mivel az első meccset egy héttel ezelőtt csak hat góllal nyerte (30:24), egyetlen góllal a szerb lányok jutottak a magyarországi kontinensviadalra. Megismétlődött hát a tavalyi történet, a szlovák csapatnak akkor sem sikerült megtartania az ötgólos előnyét a szerb-montenegróiakkal szemben. A szlovák válogatott legutóbb kilenc évvel ezelőtt szerepelt világversenyen.

SZERBIA-MONTENEGRÓ– SZLOVÁKIA 23:16 (9:11). A szlovák csapat összeállítása és a gólok: Miklósová, Gubova–Tóth 7, Dubajová 4, Stuparičová 2, Mravíková 1, Šimáková 1, Uhráková 1, Flaska, Hajíčková, Caltíková, Halásová, Kuťková, Fečová. Vojtěch Mareš, a szlovákok edzője: „Az 50. percig jól játszottunk, később azonban a bírók ítéletei, a kiállítások megzavarták a csapatot. Ekkor a hazaiak kettős emberelőnyben játszva ötgólos előnyre tettek szert, agresszívan kézilabdáztak, tőlünk pedig a norvég bírók passzív játék ürügyén rendre elvették a labdát. Egy perccel a vége előtt hat gól volt a hazaiak előnye, lehívtam a kapust a pályáról és mezőnyjátékost küldtem a helyére, nálunk volt a labda, de pontatlanság miatt elvesztettük, s a vendéglátók gólt dobtak.”

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?