Egy skótot is akarnak

Zalaegerszeg. A ZTE az utóbbi években arról is ismert volt, hogy az erősítések kapcsán nem adott okot találgatásra. Az utóbbi hetekben-napokban azonban sok játékos neve volt olvasható a bajnokkal kapcsolatosan.

Zalaegerszeg. A ZTE az utóbbi években arról is ismert volt, hogy az erősítések kapcsán nem adott okot találgatásra. Az utóbbi hetekben-napokban azonban sok játékos neve volt olvasható a bajnokkal kapcsolatosan. Nagy Ferenc menedzser az aktuális információkat közölte: „Több új futballista érkezik hozzánk, de azért nem szeretnénk lecserélni a bajnokcsapat keretét” – mondta a menedzser. Néhány olyan játékost is akarunk igazolni, akik erősítést jelentenek. Zalaegerszegre érkezett a skót Neal Murray, aki kilencvenkét mérkőzést játszott a Rangersben, az utóbbi időben az angol másodosztályban futballozott, és a középpályán jeleskedett. Rajta kívül a német másodosztályban játszó cseh Martin Guzzik érkezett próbajátékra, ő támadó középpályás, és az Alemania Aachenben szerepelt. A német másodosztályból, az FC Saarbrückenből érkezett Igor Budisa, Csehországból, a Liberec csapatából jött Robert Neuman, aki középpályást játszik, míg a szlovák Peter Holec a Petržalka kapusa. Tárgyalásban állunk egy menedzserrel, aki a lisszaboni Sportingtól két-három játékost hoz hozzánk.“

Nagy Ferenc elmondta, Bozsik Péter edző megnézi a játékosokat, és a szakmai stáb ezt követően dönt. (ns)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?