Egy komáromi elsőség

Dubnica. A tavalyihoz hasonlóan az idei egyéni országos ökölvívó-bajnokság legsikeresebb együttese az ŠKP Bratislava volt. A pozsonyiak négy elsőséggel tértek haza Máriatölgyesről. Jól szerepeltek a komáromiak, egy arany- (Škuliba), egy ezüst- (Rafael Elemér) és két bronzérmet (Kovács és Ochoa) harcoltak ki.

Dubnica. A tavalyihoz hasonlóan az idei egyéni országos ökölvívó-bajnokság legsikeresebb együttese az ŠKP Bratislava volt. A pozsonyiak négy elsőséggel tértek haza Máriatölgyesről. Jól szerepeltek a komáromiak, egy arany- (Škuliba), egy ezüst- (Rafael Elemér) és két bronzérmet (Kovács és Ochoa) harcoltak ki. Győrfi György, a Duna-partiak vezetőedzője: „Sajnos, nem kedvezett a sorsolás, s ezúttal sem álltak feladatuk magaslatán a pontozók. Rafael Elemér sokkal jobb volt a hazai Balážnál, mégis kikapott...” Szombaton, az elődöntők során a galántai Varga bravúros győzelmet (26:25) aratott a sokszoros országos bajnok Franek ellen, aki már korántsem edz annyit, mint amikor a csúcson volt.

Az egyes súlycsoportok győztesei -–51 kg: Brigáňň 54 kg: Balážž(mindkettő Dubnica), 57 kg: R. Dydi (ŠŠP Bratislava), 60 kg: ŠŠuliba (Komárno), 64 kg: Hlavačča, 69 kg: Blažž, 75 kg: ŠŠmon (mindhárom ŠŠP), 81 kg: Králik (Dubnica), 91 kg: Marnota (Malacky), +91 kg: Kokavec (Vranov). (zsi)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?