EDZŐMÉRLEG

LADISLAV JURKEMIK (Žilina): „Olyan ellenfél ellen játszottunk, amely kiválóan megszervezte a védelmét és próbára tett bennünket. Nehéz meccscet vívtunk, nem futballoztunk olyan jól, mint pl. a Ružomberok ellen, de szerencsére gólokat rúgtunk és győztünk.

LADISLAV JURKEMIK (Žilina): „Olyan ellenfél ellen játszottunk, amely kiválóan megszervezte a védelmét és próbára tett bennünket. Nehéz meccscet vívtunk, nem futballoztunk olyan jól, mint pl. a Ružomberok ellen, de szerencsére gólokat rúgtunk és győztünk.”

JOZEF JANKECH (Dubnica): „Csak az első félidőben voltunk igazán aktívak, a bekapott gól után átengedtük a középpályát az ellenfélnek, és csak a hajrában tértünk magunkhoz. Megérdemelten nyertek a hazaiak, néhány játékosom gyenge teljesítményt nyújtott.”

KAROL KISEL (Trenčín): „Az első félidőben érezhető volt, hogy a felelősség nagy teher játékosaim vállán, pontatlanul és idegesen futballoztak. Később határozottabban kezdtünk futballozni, s ez döntött. Örülök, hogy hosszabb idő után egy gólnál többet rúgtunk.”

JURAJ JARÁBEK (a Trnava másodedzője): „Tartalékos csapattal és defenzív taktikával érkeztünk a mérkőzésre. A szünetig siker koronázta elképzelésünket, később megpróbáltunk gólt rúgni, de sajnos, mi kaptunk. Védelmünk nem állt feladata magaslatán, több hibát is vétett. A trencséni együttes megérdemelten győzött.”

JOZEF VUKUŠIČ (Ružomberok): „Ellenfelünk jól védekezett, gyors ellentámadásokat vezetett, fölényben futballozott. Örültünk, hogy sikerült egyenlítenünk. A második félidőben szinte hiba nélkül játszottunk, ez eredményezte számunkra a három pontot.”

MICHAL HIPP (Petržalka): „A hazai csapat az utóbbi két meccsen nem nyert, s felkészültünk arra, hogy rehabilitálni akarja magát saját közönsége előtt. Több helyzetünk akadt, rúgtunk egy szép gólt, s bosszanthat bennünket, hogy 1:0-ás vezetésünk után nem találtunk a hálóba. Adódtak erre lehetőségeink. Érdekes mérkőzést láthattak a nézők, elégedetlen vagyok a bírók teljesítményével. A szerencsésebb csapat nyert, nem pedig a jobbik.”

MILAN LEŠICKÝ (Púchov): „Sok elszalasztott gólszerzési alkalmat hozott a mérkőzés, mindegy, hogy véletlen vagy kidolgozott helyzetekről volt szó. A színvonal megfelelő szinten leledzett, ilyen játékot korábban nem nagyon láthattak a hazai nézők. Vezetésem alatt most nyújtotta a csapat a legjobb teljesítményt.”

LADISLAV MOLNÁR (B. Byst-rica): „Alapjában véve érdekes mérkőzésnek voltunk szemtanúi, mindkét csapat a győzelemre játszott. Csak a gólok hiányoztak, a döntetlen igazságosnak mondható.”

PECZE KÁROLY (Inter): „A mérkőzés fontos momentuma volt az első gól. Elsősorban fegyelmezett játékunknak, jól megszervezett védekezésünknek köszönhetjük a győzelmet. Mindhárom gólunkat gyors ellentámadás előzte meg, további akcióink is góllal kecsegtettek, nagyobb arányban is nyerhettünk volna. Úgy érzem, megérdemelt a sikerünk, a csapat formája felfelé ívelő.” (s, ie)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?