EDZŐMÉRLEG

ŠTEFAN ZAŤKO (Púchov): „A mérkőzés elején a szó legszorosabb értelmében lerohantuk ellenfelünket. Már régen sikerült ilyen gyorsan kétgólos előnyre szert tennünk. Az igazat megvallva, szinte minden sikerült játékosaimnak. A továbbiakban is jól futballoztunk, csak a kapu előtt voltunk bizonytalanok.

ŠTEFAN ZAŤKO (Púchov): „A mérkőzés elején a szó legszorosabb értelmében lerohantuk ellenfelünket. Már régen sikerült ilyen gyorsan kétgólos előnyre szert tennünk. Az igazat megvallva, szinte minden sikerült játékosaimnak. A továbbiakban is jól futballoztunk, csak a kapu előtt voltunk bizonytalanok. Úgy gondolom, a nézők élvezték a játékot, s jól szórakoztak. Sajnos, több gólt már nem sikerült rúgnunk az első félidőben. A hajrában egy kicsit elméláztunk, szépített az ellenfél, ekkor egy kicsit megijedtem, de szerencsére az utolsó percben bebiztosítottuk győzelmünket.”

JOZEF JANKECH (Dubnica): „Átlagos mérkőzés volt, balszerencsénkre két gólt kaptunk az elején, s ez megpecsételte sorsunkat. Bevallom őszintén, attól tartottam, nehogy nagy arányú vereséggel távozzunk a Púchov otthonából. Nagy kár, hogy nem sikerült korábban szépítenünk. Mindent összevetve, nagyon tanulságos meccset játszottunk.”

JOZEF VUKUŠIČ (Ružomberok): „Mindkét csapat kezdettől fogva igen harcos teljesítményt nyújtott, sokat futottak a játékosok. Két szép gólt lőttünk, védőink hibátlan, fegyelmezett teljesítményt nyújtottak. Természetesen elégedett vagyok a játékkal és az eredménnyel, talán annak örülök a legjobban, hogy védenceim ezúttal taktikából jelesre vizsgáztak.”

LADISLAV MOLNÁR (B. Bystrica): „Csalódott vagyok, sokkal többet vártam a csapattól! Sajnos, az őszi idény leggyengébb teljesítményével rukkoltunk elő. Az első gólt követően még reménykedtem, de amikor nem sokkal a szünet előtt növelte előnyét a Ružomberok, már félteni kezdtem a csapatot. A hazai játékosok feltűnően sokat színészkedtek, de ennek ellenére megérdemelten nyertek, s gratulálok nekik.”

VLADIMĺR EKHARDT (a Trnava másodedzője): „Rosszul kezdtünk, ám az első negyed óra után feljavultunk, s helyzeteink is akadtak. Megérdemelten szereztük meg a vezetést az első félidő hajrájában. A második játékrészben feltűnően passzívan futballoztunk, átengedtük a kezdeményezést a pozsonyiaknak, szerencsére az ellenfél ezt nem tudta kihasználni. Nagyon örülök, hogy a Slovan után az Intert is legyőztük.” (SITA)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?