EDZŐI VÉLEMÉNYEK

PECZE KÁROLY (Inter): „Fontos győzelmet arattunk. Ezúttal a játék szépsége mellékes volt, és csak a három pont megszerzését tartottuk szem előtt.”
ŠTEFAN ZAŤKO (Púchov): „Önbizalom nélkül játszottunk, és egyetlen durva védelmi hibánkat az ellenfél azonnal kihasználta.

PECZE KÁROLY (Inter): „Fontos győzelmet arattunk. Ezúttal a játék szépsége mellékes volt, és csak a három pont megszerzését tartottuk szem előtt.”

ŠTEFAN ZAŤKO (Púchov): „Önbizalom nélkül játszottunk, és egyetlen durva védelmi hibánkat az ellenfél azonnal kihasználta. A csatársor cseréje után többet vártam a frissen beállt játékosoktól.”

LADISLAV MOLNÁR (B. Bystrica): „Hihetetlen szerencséje volt a Slovannak, nem is emlékszem, hogy valaha tapasztaltam volna hasonlót. Játékosaim mindent megtettek a győzelemért. A második félidőben szinte végig egykapuztunk, a szerencse azonban ezúttal az ellenfél mellé állt.”

JOZEF ADAMEC (Slovan): „Természetesen elégedettek vagyunk, hiszen a listavezető otthonában sikerült pontot szereznünk. Az első játékrészben a hazaiak helyzetig sem jutottak.”

ANTON JÁNOŠ (Trenčín): „A mérkőzés képe alapján a döntetlennel elégedettek lehetünk. Talán ha higgadtabbak játékosaim, akkor már az első félidőben több gólt is rúghattunk volna. Szünet után tovább fokoztuk a tempót, szerencsére a bekapott gól sem vetette vissza a csapatot, és legalább egyenlítenünk sikerült.”

JOZEF VUKUŠIČ (Ružomberok): „Kár, hogy nem tudtuk megtartani a vezetést, 1:0-nál Zošák ziccert hibázott. Az utolsó percekben csak az előny megőrzésére törekedtünk, és egy elkerülhető gól a végén két pontunkba került.”

VLADIMĺR WEISS (Petržalka): „Csalódott vagyok, hiszen az utolsó percig mi vezettünk, azt azonban hozzá kell tenni, hogy ellenfelünk megérdemelte a döntetlent.”

JOZEF JANKECH (Dubnica): „Igazságos eredmény született. Az első játékrészben több hiba csúszott játékunkba, fordulás után viszont helyenként már mi diktáltuk az iramot.” (sita, tasr)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?