EB-MOZAIK

Heinz az Evertonba?
Angol lapértesülések szerint az élvonalbeli Everton bejelentkezett a cseh válogatott csatáráért, Marek Heinzért – a liverpooli „kékek” alighanem már Wayne Rooney pótlását tervezik.

Heinz az Evertonba?

Angol lapértesülések szerint az élvonalbeli Everton bejelentkezett a cseh válogatott csatáráért, Marek Heinzért – a liverpooli „kékek” alighanem már Wayne Rooney pótlását tervezik. Az angolok középpályása, Steven Gerrard pedig a Chelsea-hez tart, a The Daily Express úgy tudja, a londoni klub 36 millió fontot fizet az FC Liverpoolnak, míg a klasszis középpályás heti fizetése 120 ezer font (!) lesz.

Beckham idegei

Franz Beckenbauer szerint nincsenek rendben az idegei David Beckhamnek, mivel két büntetőt is kihagyott az Eb-n. „Nem értem, hogy egy szabadrúgás-specialista hogy rúghatja ilyen rosszul a 11-est. Könnyen elképzelhető, hogy mentális problémái vannak, hiszen az 1998-as vb-n kiállították, most pedig kétszer is hibázott” – írta a Bild című lapban a „Császár”.

Scolari marad

A 2006-os vb-ig Luis Felipe Scolari marad a portugálok szövetségi kapitánya. Az 55 éves Scolari 2002-ben vb-győzelemig vitte a brazil válogatottat, majd távozott posztjáról. 2003. január elseje óta irányítja a portugál gárdát, megbízatása pedig eredetileg a mostani Eb végéig szól. A havonta 175 ezer eurót kereső kapitány korábban úgy nyilatkozott, hogy ha együttese sikeres lesz az Eb-n, akkor szívesen marad.

Hitzfeld felesége dönt

Ottmar Hitzfeld szerint ötven százaléknál kevesebb az esély arra, hogy ő legyen a németek szövetségi kapitánya. A lemondó Rudi Völler elsőszámú utódjelöltjének tartott szakember családi okokra hivatkozva nem mondott igent a felkérésre. – Még beszélnem kell a feleségemmel, aki bízik benne, hogy az elkövetkezendő időszakban több időt tölthet velem – jegyezte meg a Bayerntől az idény végén távozott tréner. – Nagy volt rajtam a nyomás, fel kell töltődnöm, és ez legalább egy évet is igénybe vehet. A család nagyon fontos számomra.

Túl az egymillión

Összesen több mint egymillió utast fogadott Lisszabon, Porto és Faro repülőtere a portugáliai labdarúgó Európa-bajnokság június 12-i kezdete óta. A kormány közlése szerint az elmúlt két hétben 520 ezer személy fordult meg a főváros, 280 ezer a dél-portugáliai Faro, s 200 ezer az északi nagyváros, Porto légikikötőjében. Becslések szerint a kontinenstorna mérkőzéseit összesen félmillió külföldi szurkoló tekinti meg a stadionokban. (mti)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?