Dupla Selye-siker

ÚJ SZÓ-ÉRTESÜLÉSIpolyság. Hét csapat rajtolt, ismét komáromi sikereket hozott a Szlovákiai Magyar Gimnáziumok Országos Bajnokságának röplabdatornája.

ÚJ SZÓ-ÉRTESÜLÉS

Ipolyság. Hét csapat rajtolt, ismét komáromi sikereket hozott a Szlovákiai Magyar Gimnáziumok Országos Bajnokságának röplabdatornája. Már hagyomány, hogy évente a honti városban találkoznak e labdajáték képviselői, az viszont most fordult elő először, hogy Szondy György nevét viselve volt vendéglátó a helyi magyar gimnázium. Először volt házigazda Petrezsél Tibor testnevelő tanár is, aki a bajnokságalapító Révész Ferenctől vette át a váltóbotot.

Mind a lányoknál, mind a fiúknál a papírforma érvényesült, és a komáromi Selye János Gimnázium diadalmaskodott, ráadásul mindkét tornán az ő játékosuk érdemelte ki a mezőny legjobbjának járó díjat. A lányoknál Tarics Nellinek, a fiúknál Százvai Ádámnak tapsoltak az eredményhirdetésen.

„Színvonalas, szoros, jó hangulatú mérkőzéseket láttunk. Viszonylag sok háromjátszmás találkozó volt, ami szintén a kiegyensúlyozott erőviszonyokra utal – nyilatkozta lapunknak Petrezsél Tibor házigazda. – A lányoknál volt nagyobb csata a dobogós helyekért. A komáromiak 2:1-re legyőzték a címvédő galántaiakat, és megnyerték a tornát. Mi ugyanilyen arányban kaptunk ki a harmadik helyet eldöntő meccsen a dunaszerdahelyi sportgimisektől, akik megleptek bennünket, mert ők inkább fociznak és kézilabdáznak, most röpiben is jobbak voltak. A fiúknál nehéz volt felvenni a harcot a komáromiakkal, akik már alapiskolás koruktól röplabdáznak, sokkal több edzésük van, mint más iskolák diákjainak. Úgy vettem észre, hogy mindenki nagyon élvezte a játékot. Tanáraink körében újfent elhangzott: szeretnénk, ha több magyar gimnázium venne részt a bajnokságon, amely összefogja az iskolák diákjait, testnevelőit, s közben sportolva, jó hangulatban újabb barátságok szövődhetnek.” Eredmények a Hírkosárban. (jmk)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?