Sport

Dunaszerdahelyi magasugrógála – negyedszer

Dunaszerdahely | Medgyes Renáta egykori kiváló magas- és távolugró hagyományt teremtett a Csallóköz szívében. Szerdán (kezdés 9.00) a városi sportcsarnokban immár negyedszer rendezi meg a Dunaszerdahelyi járás diákjainak a karácsonyi magasugrógálát.
J. Mészáros Károly

2018. december 18. 19:50

A felvétel illusztráció - Fotó: pixabay

„Kilencven gyereket neveztek a járás iskoláiból, de előfordulhat, hogy valamivel többen indulnak. Az első kiírástól kezdve három korosztályban – fiatalabb és idősebb diákok, ifjúságiak – folyik a verseny az elsőségért – mondta lapunk érdeklődésére Medgyes Renáta. – Fontosnak tartom, hogy népszerűsítsem a magasugrást, ezt a cél szolgálja a gála, no meg azt, hogy észrevegyem a felbukkanó tehetségeket. S bár versenyünk már bekerült a versenynaptárba, mégis érdeklődtek az emberek, hogy idén is megtartjuk-e. Megszokták, hiányozna, ha elmaradna. Zenei aláfestés közepette ugornak a versenyzők, akik a végén oklevelet kapnak, s közben enni- és innivalót fogyaszthatnak. Mindenkit szeretettel várunk, aki kíváncsi arra, milyen ugróatléták nőnek napjainkban a Dunaszerdahelyi járásban.”

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

VIDEÓ: A Basternák-gyilkosság ügyében razziázik a NAKA, Alena Zs. sofőrjét is őrizetbe vették

Modellektől lopott, manipulált képekkel csábította Alena Zs. Glváčot

Robert Fico megjelent az alkotmánybíró-jelölti meghallgatáson

Bajban a pozsonyi idegsebészet

Több vizet a Bodrogközbe

Érsekújvár: 12 éves fiú akart meglopni egy autójában ülő nőt

Legfrissebb galériák
Olvasta már?