DUNASZERDAHELY, 5. SZÁMÚ JEGYZŐKÖNYV

Sporttechnikai bizottság (2006. augusztus 16.)
1) A klubok megegyezése alapján elrendeli, hogy a felnőtt I. osztályú területi bajnokság 4. fordulójában sorra Ohrady–Lehnice találkozót augusztus 27-én (vasárnap) 17 órai kezdettel játsszák. Továbbá elrendeli, hogy az ifjúsági bajnokság 4.

Sporttechnikai bizottság (2006. augusztus 16.)

1) A klubok megegyezése alapján elrendeli, hogy a felnőtt I. osztályú területi bajnokság 4. fordulójában sorra Ohrady–Lehnice találkozót augusztus 27-én (vasárnap) 17 órai kezdettel játsszák. Továbbá elrendeli, hogy az ifjúsági bajnokság 4. fordulójában megrendezendő Ohrady–Lehnice mérkőzést augusztus 27-én (vasárnap) 14.30-kor játsszák.

2) Tudomásul veszi, hogy az FC Družstevník Báč kilép az I. osztályú diákbajnokságból. Értesíti azokat a csapatokat, amelyek a sorsolás szerint a bacsfai együttessel játszanának, szabadnapjuk lesz.

3) Figyelmezteti az FK Baka I. osztályú felnőtt együttesét a Versenykiírás B/3/k cikkelyének a betartására.

4) Figyelmezteti a Rapid Ohrady és a Dynamo Blatná n/O. I. osztályú felnőtt csapatait a Versenykiírás B/3/i cikkelyének a betartására.

5) 2006. augusztus 14-i hatállyal letiltja a II. osztályú felnőtt bajnokságban szereplő Družstevníka Padáň és a Družstevníka Nový Život B (Vojtechovce) pályáját a Versenykiírás B/3/j cikkelyének ismételt megsértéséért. Amennyiben a hiányosságokat 2006. augusztus 23-ig nem küszöbölik ki, hazai bajnoki találkozójukra semleges játéktéren – a Versenykiírásnak megfelelő pályán – kerül sor.

Fegyelmi bizottság (2006. augusztus 16.)

1) Feltétel nélküli eltiltások 2006. augusztus 7-től – U26: Imrich Mészáros (Kvetoslavov, III./felnőttek) 4 bajnoki mérkőzés (1/3.b);

U27: Tamás Gaál (Čilizská Radvaň. II./ifik) 3 bajnoki mérkőzés (1/3.b);

U28: Kristián Nagy (Holice n/O., II./ifik) 4 bajnoki mérkőzés (1/6.1.b);

U29: Tomáš Olgyai (Vydrany, I./felnőttek): 5 bajnoki mérkőzés (1/3.b);

U30: Peter Kevický (Vydrany, I./felnőttek) 4 bajnoki mérkőzés (1/3.b).

Feltétel nélküli eltiltások 2006. augusztus 14-től – U31: Štefan Kozma (Horné Mýto, III./felnőttek) 3 bajnoki mérkőzés (1/3.b);

U32: Adrián Anda (Jahodná. I./ifik) 8 bajnoki mérkőzés (1/3.b);

U33: Tibor Pajli (Šamorín, I./ifik) 1 bajnoki mérkőzés (1/2.a);

U34: Ľudovít László (Ňárad, II./felnőttek) 4 bajnoki mérkőzés.

2) Feltételes eltiltások 2006. augusztus 14-től 2006. november 13-ig – U35: Ľudovít Lukács (Kráľovičove Kračany, I./felnőttek) 1 bajnoki mérkőzés (1/4.a);

U36: František Kontár (Lehnice, I./ifik) 1 bajnoki mérkőzés (1/5.a).

3) A Fegyelmi Szabályzat 31-es cikkelye alapján a feltétel nélküli eltiltást feltételesre (2006. augusztus 14-től 2006. november 13-ig) módosítja – U37: Peter Füssi (Povoda, III./felnőttek) 1 bajnoki mérkőzés.

4) Az eset súlyosságára tekintettel elutasítja az eltiltás mérséklésére irányuló kérvényt – U38: Tomáš Dóka (Medveďov, III./felnőttek).

5) Illetékek, pénzbírságok – U39: FC Vydrany, I./felnőttek 250 korona illeték + 2000 korona bírság (2/1.b), Ladislav Olgyai csapatvezető 2006. augusztus 7-től 4 bajnoki találkozón nem töltheti be ezt a posztot, és nem tartózkodhat a delegált személyek közelében (1/3.b/).

6) Értesítések – U40: ŠK Rohovce I./felnőttek – kéri a klub hivatalos álláspontját a felnőtt I. osztályú bajnokság 2. fordulójában lejátszott Rohovce–Báč B találkozó után történt durva sportszerűtlen jelenetek kapcsán. Ladislav Bruncvik csapatvezető és Štefan Sipos gyúró az ügy kivizsgálásáig nem töltheti be ezt a posztot, és nem kerülhet kapcsolatba a delegált személyekkel. Zsolt Herberger az ügy lezárásáig nem léphet pályára.

Játékvezetői bizottság (2006. augusztus 16.)

2) Kéri a játékvezetőket, hogy nagyobb figyelmet szenteljenek a játékosigazolványok ellenőrzésére és a jegyzőkönyvek kitöltésére. Jelöljék meg a góllövőket, s az ifjúsági és a diákmérkőzések után ne feledjék aláíratni a jegyzőkönyveket a csapatvezetőkkel is.

3) Figyelmezteti a játékvezetőket, hogy a Versenykiírás alapján a felnőtt mérkőzések jegyzőkönyveit négy példányban (1 eredeti, 3 másolat), az ifjúsági meccsek jegyzőkönyveit 3 (1 + 2), a diáktalálkozók jegyzőkönyveit pedig egy példányban (eredet) adják le a szövetségnek. A bírók kötelesek a jegyzőkönyv utolsó oldalát írógéppel vagy számítógéppel kitölteni.

4) Kéri a játékvezetőket, hogy legkésőbb tíz nappal a kijelölt mérkőzés előtt jelezzék, ha nem tudnak részt venni a találkozón.

5) Kéthetes feltétel nélküli eltiltás – Zoltán Nagy (1.c és 7.a): a Čenkovce–Jahodná II. osztályú találkozón elkövetett hibákért.

6) A 3. forduló mérkőzéseiről későn jelezte távolmaradását – Tomáš Katona.

7) A 4. forduló találkozóiról igazoltan hiányzik (augusztus 26–27.) – Peter Kovács, Peter Nyilfa, Karol Tomanovics, Tomáš Reiter (szombat).

8) Értesíti a bírókat, hogy a továbbképzésre 2006. szeptember 8-án, pénteken 17 órai kezdettel Dunaszerdahelyen a szlovák tannyelvű alapiskola éttermében kerül sor (Smetanov háj 286.). A megjelenés kötelező!

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?