DUNASZERDAHELY, 43. SZÁMÚ JEGYZŐKÖNYV

Fegyelmi bizottság (2005. június 30.)
U999 – ismételten kéri a klubokat, hogy 2005. július 7-ig igazolják, hogy megfizették az illetékeket és a pénzbírságokat.

Fegyelmi bizottság (2005. június 30.)

U999 – ismételten kéri a klubokat, hogy 2005. július 7-ig igazolják, hogy megfizették az illetékeket és a pénzbírságokat. Ellenkező esetben a következő csapatok nem vehetnek részt a 2005/2006-os bajnokságban: Kolónia Zlaté Klasy – 600 korona (az U968-as és a U994-es határozat be nem tartásáért), FSC Kvetoslavov – 4350 korona (U969).

Sporttechnikai bizottság (2005. június 29.)

1) A múlt heti, 42-es számú jegyzőkönyvben közölt bajnoki mezőnyökhöz képest történt néhány változás. Felnőtt II. osztály: a Dunajský Klátov június 22-én viszszavonta nevezését, helyette az elmúlt pontvadászatban elért helyezése alapján a Čilizská Radvaň szerepel; felnőtt III. osztály: a Kvetoslavov és a Kolónia Zlaté Klasy indulása csak feltételesen engedélyezett, teljesíteniük kell a fegyelmi bizottság 999-es határozatát; ifjúsági I. osztály: a Báč a 2004/05-os bajnokságban elért helyezése alapján indulhat; idősebb diákok: elfogadta a Pataš határidő utáni nevezését, a Roma Zlaté Klasyt utólagosan a kerületi bajnokság déli csoportjába sorolta; fiatalabb diákok: elfogadta a Gabčíkovo utólagosan nevezését, a Pataš kijelentette csapatát a pontvadászatból.

2) Értesíti a futballrajongókat és a klubvezetőket, hogy a területi szövetség a 2005/06-os idény előtti megbeszélést 2005. július nyolcadikán, pénteken 16.30-tól a dunaszerdahelyi körzeti hivatal (Alžbetínske námestie 1194/1) üléstermében tartja. A klubok hivatalos képviselői (elnök vagy titkár) számára kötelező a részvétel.

Játékvezetői bizottság

1) Értesíti a játékvezetőket, hogy a pótiskolázást 2005. július 15-én (17.00) a területi szövetség titkárságán tartja. Az írásbeli tesztek ismétlésére kényszerül: Tibor Földes, Jozef Koczó, Imrich Nagy, Peter Szabó, Karol Tomanovics, Gabriel Világi, Csaba Fekete, Viktor Bajnóczy, Štefan Czucz, Ján Steiger, Ľudovít Szitás. A szóbeli vizsgaismétlésére kényszerül: Jozef Koczó, Imrich Nagy, Zoltán Nagy, Tibor Petrovits, Csaba Fekete, Viktor Bajnóczy, Štefan Czucz, Ján Steiger, Ľudovít Szitás. A fizikai tesztek megismétlésére kényszerül: František Kósa, Ladislav Matus, Tibor Petrovits, Alexander Pelikán, Csaba Fekete, Viktor Bajnóczy, Štefan Czucz, Ján Steiger, Ľudovít Szitás.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?