DUNASZERDAHELY, 4. SZÁMÚ JEGYZŐKÖNYV

Sporttechnikai bizottság (2005. augusztus 10.)
1) Figyelmeztette a klubokat a Versenykiírásból eredő kötelességekre, vagyis a teljes játékosnévsornak, a szakmai stáb névsorának és az edzői igazolványok másolatának bemutatására.

Sporttechnikai bizottság (2005. augusztus 10.)

1) Figyelmeztette a klubokat a Versenykiírásból eredő kötelességekre, vagyis a teljes játékosnévsornak, a szakmai stáb névsorának és az edzői igazolványok másolatának bemutatására. Amelyik klubnál B- és C-csapat is létezik, kötelező az A- és a B-csapat játékoslistájának a bemutatása is (Versenyszabály 37–42. pontjai értelmében). Szabálysértés esetén a klub ellen fegyelmi eljárás indul.

2) Törli az I. osztály 1. fordulójában lejátszott Povoda–Báč B (ifik) bajnoki mérkőzés eredményét (čl. 100, b pontja), melyet játék nélkül, 3:0-s gólkülönbséggel a Povoda együttese nyerte meg (SP 106, 1. pont). Ugyanakkor az FC Báč együttesét területi szövetség javára 500 Sk büntetés (A/9/c/2 RS), illetve az FC Povoda javára 1000 Sk költségtérítés (A/9/d/2 RS) befizetésére kötelezte.

3). Tudomásul vette a TJ Pataš csapatának kilépését a felnőttek II. osztályából. A nevezési díjat a területi futballszövetség nem fizeti vissza. Egyben értesíti a felnőttek II. osztályának többi résztvevőjét, hogy a TJ Pataš ellen kisorsolt időpontban szabadnaposok lesznek. Ugyanakkor a TJ Pataš csapatát a II. osztály 1. fordulójából való önkényes távolmaradásért a területi szövetség javára 1000 Sk büntetés (A/9/c/1 RS), illetve az ŠK Rohovce javára 2000 Sk költségtérítés (A/9/d/2) befizetésére kötelezte.

4) A Versenykiírás A/9/e, illetve a B/3/ cikkely utolsó mondatát a B/3/k ponttal (rendezői szolgálat) egészítette ki.

5) Figyelmeztette a TJ Družst. Holice n/O., a Poľnohosp. Trhová Hradská, az ŠM Janíky és az FC Vydrany csapatát a Versenykiírás B/3/k cikkelyének betartására.6/ Figyelmeztette a TJ Ňárad (felnőttek) és az FC Čakany (felnőttek) csapatát a Versenykiírás B/3/1 cikkelyének betarására.

7) Felszólította a Družstevník Horný Bar illetékeseit, hogy a játéktérre benyúló ágakat haladéktalanul távolítsák el.

8) Jóváhagyta a közös megegyezés alapján (Versenykiírás 58/1 cikkely) a kisorsolt időponttól eltérő játéknapon, illetve kezdési időpontban lejátszásra kérvényezett bajnoki párharcok új időpontját. Dercsikai pálya: 2005. augusztus 13. (szombat) 14.00 óra, II. osztály, felnőttek 2. fordulója Jurová–Veľká Paka; kisudvarnoki pálya: 2005. augusztus 27., (szombat) 16.00 óra, II. osztály, ifik 4. fordulója Malé Dvorníky–Bodíky, 2005. augusztus 27. (szombat), 13.30, I. osztály, ifik 4. fordulója Malé Dvorníky DAC C.9) Elrendelte a Versenykiírás 58/3 cikkelye értelmében a felnőttek I. osztálya 4. fordulója Vrakúň–Báč B találkozójának a nyékvárkonyi futballpályán való lejátszását 2005. augusztus 27. (szombat) 17.30 órai kezdettel.

Fegyelmi bizottság (2005. augusztus 10.)

1) Feltétel nélküli eltiltások – 3 bajnoki mérkőzésre (1/3./b) : Szilárd Klempa (V. Blahovo, II. o. felnőttek), U7 Pavol Vida (Čakany, II. o. felnőttek), U10 Štefan Ábrahám (Lehnice, I. o., ifik); 1 bajnoki mérkőzésre (1/5./a): U8 Peter Šipoš (Štvrtok n/O., I. o. felnőttek), U9 Ladislav Varga (Štvrtok n/O., I. o. felnőttek); 24 hónapra (1/6.2.b/) U11 Tomáš Dóka (Medveďov, III. o. felnőttek) – mindannyian 2005. augusztus 8-tól kezdődően.

2) Illetékek és pénzbüntetések – U12 Družstevník Medveďov, III. o. felnőttek: 250 Sk tárgyalási illeték, 500 Sk pénzbírság (1/10); U13 Družst. Báč, ill. U14 TJ Pataš, II. o. felnőttek: a sporttechnikai bizottság javaslatára a testület legutóbbi tanácskozásán készült jegyzőkönyv 2. (Družst. Báč), illetve 3. (TJ Pataš) pontjában hozott határozatok érvényesek.

Közlemények: U15 Klempa Szilárd (V. Blahovo, II. o. felnőttek), feltétel nélküli büntetésként 2005. augusztus 10-től kezdődően nem töltheti be a csapatkapitányi tisztséget; U16 FSC Kvetoslavov (III. o. felnőttek) – elrendeltük az FC Povoda javára 1000 Sk befizetését (U-916) tanúsító dokumentum bemutatását.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?