Döntetlenezett a DAC a rózsahegyiekkel

Dunaszerdahely |

<p>1:1-gyel zárult a rózsahegyiek dunaszerdahelyi vendégjátéka a Fortuna Liga 14. fordulójában.</p>

A küzdelmes találkozón kevés helyzet adódott, a vendégek sokszor 10 emberrel védekeztek. A második félidőben Szarka beállásával veszélyesebb lett a DAC. A 73. percben egy baloldali beadás után Lovás röviden adott haza, és a szemfüles Szarka Ákos a hálóba fejelt. Nem sokáig örülhettek a hazaiak a vezetésnek, mert öt perc múlva Brašeň hazaadását Zreľák elcsípte, és a kapuba lőtte. A hajrában elkeseredetten rohamoztak a hazaiak, de gólt nem sikerült lőniük. 

FC DAC 1904–MFK Ružomberok 1:1 (0:0)Góllövők: Szarka Á. (73.), Zreľák (78.)Sárga lap: G. Straka (65.), Szabó O. (65)., L. Lupták (90.)Játékvezető: Mikulaj, Hrdlička DAC: P. Penksa - M. Turňa, Saláta, Kwin, O.Szabó - G. Straka (65. Antunovič), Krišto - E. Ujlaky (46. Szarka), Štepanovský, Brašeň - Pavol Jurčo (69. Sabler)Ružomberok: Putnocký - Ondrek, Kružliak, Práznovský, A. Lovás - Mário Almaský (90.+ Gerát), L. Janič (12. L. Lupták), Martin Nagy, Turčák (85. Mance), J. Vavrík - Zreľák
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?