Dobogós felvidéki veteránok a veszprémi emléktornán

regiofoci

Újra életjelet adott magáról a Nádszeg–Mátyusföld–Csallóköz veterán futballcsapat, amely a térség 55 évnél idősebb játékosait tömöríti.

Idei első szereplésük Veszprémben volt, ahol a hagyományos torna nemrégen elhunyt szervezőjének, Zajcsek Tibornak az emlékére futballoztak. Öt csapat lépett pályára, köztük egyedüli határon túli együttesként a Juhos Ferenc vezette gárda.

„A városiak közé ékelődött egy községi tizenegy, hiszen a későbbi győztes Videoton, valamint Várpalota, Ajka és a házigazda Veszprém volt az ellenfelünk, és harmadik helyünkkel ebben a mezőnyben is helytálltunk – tájékoztatta lapunkat Juhos Ferenc csapatszóvivő, akit a torna a legjobb játékosának hirdettek ki. – Nem kedvezett a sorsolás, hiszen mind a négy mérkőzésünk egymás után következett. Előbb kétszer nyertünk (Ajka 4:1, Várpalota 5:2), de aztán kétszer is kikaptunk (Veszprém 1:3, Videoton 2:4), és ez a dobogó harmadik fokára volt elegendő. Ismét velünk tartott két volt DAC-játékos, Szaban Tibor és Nagy Jaroslav, de tízfős keretünkből mindannyian szóhoz jutottunk, helytállásunk megfelel elvárásainknak. Amíg lesz erőnk, és egészségünk is szolgál, szívesen húzunk csukát. Őszre már van egy dabasi meghívásunk, a hagyományos Nádszegi Veterán Focitornánk 55+ megrendezése egyelőre függőben van.”

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?