Djokovic külön engedélyt kér, hogy beutazhasson az Egyesült Államokba

Novak Djokovic

A világelső Novak Djokovic külön engedélyért folyamodik, hogy beutazhasson az Egyesült Államokba és részt vehessen az Indian Wells-i és miami tenisztornán – közölte a szerb játékos testvére, Djordje.

A 22-szeres Grand Slam-bajnok Djokovic nincs beoltva koronavírus ellen, az Egyesült Államokba beutazó külföldieknek pedig ez kötelező, és nem valószínű, hogy a korlátozást feloldják az Indian Wells-i viadal március 9-ei rajtjáig. Ezzel együtt a tornát korábban ötször megnyerő játékos ott van a nevezési listán.

„Novaknak egy különleges engedélyre van szüksége, miután az Egyesült Államok még mindig tiltja a beutazást azoknak, akiket nem oltottak be. Ez egyszerűen hihetetlen, miután már az egész világ nyitva van, és a sporteseményeken ez már nem jelent gondot” – mondta Djordje Djokovic a szerb Tanjug hírügynökségnek.

Novak Djokovic tavaly Ausztráliában sem léphetett pályára oltatlansága miatt, idén azonban visszatért és tizedszer is megnyerte az Australian Opent.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?