Dicsérik Ľuboš Micheľt

Kassa. Tovább öregbítette Szlovákia hírnevét Csehországban Ľuboš Micheľ labdarúgó-játékvezető. A sztropkói származású FIFA-bíró a múlt heti Sparta–Slávia mérkőzésen nyújtott teljesítményével kiérdemelte a cseh médiák dicséretét.

Kassa. Tovább öregbítette Szlovákia hírnevét Csehországban Ľuboš Micheľ labdarúgó-játékvezető. A sztropkói származású FIFA-bíró a múlt heti Sparta–Slávia mérkőzésen nyújtott teljesítményével kiérdemelte a cseh médiák dicséretét. Micheľ, életében először tett bejegyzést a jegyző-könyvbe a nézők rasszista megnyilvánulásai miatt.

„A cseh sajtó kissé felfújta az ügyet, minden mérkőzésen akad pár szurkoló akik sportszerűtlenül bíztatják kedvenceiket. Ezen az összecsapáson a brazil Adautára huhogtak, de mivel csak a nézők egy csoportjáról volt szó, nem szakítottam félbe a találkozót. Ezenkívül nagyon jól reagált a bemondó is, aki azonnal felszólította a nézőket a sportszerű magatartásr” – nyilatkozta Micheľ.

A szlovák játékvezető magas színtű tudását az egész világon elismerik, legújabban az ukrán Valerij Lobanovszkij emléktornára kapott meghívót.

„Mindenképpen erős színvonalú torna lesz, hisz olyan csapatok mérkőznek majd, mint a Sahtyor Donyeck, Dinamo Kijev, Szpartak Moszkva és a CSZKA Moszkva. Örülök a bizalmuknak” – tette hozzá a játékvezető, aki nagy tekintélyt vívott ki magának.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?