Détári Lajos belefáradt

Budapest. Mostanság meglehetősen elfoglalt volt Détári Lajos. A Kispest edzőjeként dupla munkát vállalt, egyrészt életmentő befektetőkért rohangált, másrészt az edzőmeccseken a piros–feketéket irányította.

Budapest. Mostanság meglehetősen elfoglalt volt Détári Lajos. A Kispest edzőjeként dupla munkát vállalt, egyrészt életmentő befektetőkért rohangált, másrészt az edzőmeccseken a piros–feketéket irányította. Csütörtökön kiderült, hiába Döme agilitása, a kispesti klub nevezése ellenére aligha indulhat az első osztályban. Éppen ezért az egykori világválogatott középpályás saját karrierjén kezdett gondolkodni.

Détári persze bízhat a nevében, biztosan akadna olyan egyesület, amelyik vele képzelné el a jövőjét. Bár bevallotta, leginkább Kispesten dolgozott volna.

„Júniusban végig befektetők után rohangáltam, s nem titkolom, alaposan belefáradtam – vallotta be őszintén Détári Lajos. – Beadtuk a nevezésünket, de ennek ellenére sem szerepelhetünk az élvonalban, hiszen még jelentős összeg hiányzik. Pedig jó kis csapatom lehetett volna, a jelenlegi kerettel ott lehetnénk az első hatban. Néhány tehetséges fiatal beépítése után még erősítésre sem lett volna szükség”

Nemrégiben Détári neve felbukkant a német médiában, egyes híresztelések szerint az Eintracht Frankfurt szívesen látta volna kispadján egykori játékosát.

„Én is hallottam, de hivatalosan nem kerestek. Frankfurtban még mindig jól cseng a nevem, meglehet, akkor ezzel adták el a lapot”“

Persze ennél konkrétabb külföldi ajánlatról is beszélhetünk, noha egyike sem keltette fel Détári érdeklődését.

„“A görög másodosztályból kerestek, de hogy őszinte legyek, nem hozott lázba. Ha az élvonalról lenne szó, természetesen elgondolkoznék. De mostanság annyira lekötött a kispesti zűrzavar, hogy nem is foglalkoztam mással”

Aztán amint kiderült, hogy a Kispest mégsem indulhat az élvonalban, pénteken jött az új hír: Détári megegyezett a Vasassal, és hétfőn munkába is áll. A bejelentés után nem sokkal azonban Döme közölte, hogy mégsem fogadja el a piros-kékek ajánlatát. A miértre ő maga adta meg a választ.

„Tárgyaltam a Vasassal és megállapodtunk, hogy délután visszahívom őket. Erre a klub idő előtt bejelentette, hogy én vagyok az új edző. Ez szerintem nem korrekt, így nincs miről beszélni”

A Vasas ettől függetlenül Détárit tekinti a gárda trénerének, az egykori klaszszis amondó: a jövő hét végén mindenképpen eldől, hogy hol folytatja pályafutását.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?