Derbi Csallóközkürtön

Párkány/Csallóközkürt. Holnap délután a harmadik vonalban szereplő párkányi futballcsapat az alsóházban tanyázó nagytapolcsányi gárdátt fogadja. Bizakodnak a vendéglátók, hiszen eddig mindhárom hazai találkozójukat megnyerték, sőt gólt sem kaptak: Dolné Vestenice 1:0, Lednické Rovne 1:0, Neded 4:0.

Párkány/Csallóközkürt. Holnap délután a harmadik vonalban szereplő párkányi futballcsapat az alsóházban tanyázó nagytapolcsányi gárdátt fogadja. Bizakodnak a vendéglátók, hiszen eddig mindhárom hazai találkozójukat megnyerték, sőt gólt sem kaptak: Dolné Vestenice 1:0, Lednické Rovne 1:0, Neded 4:0. remélik, folytatódik a sorozat. „Együttesünk teljesítményével és jelenlegi hetedik helyezésével elégedettek vagyunk. Nyáron több vendégjátékos, a nyitrai Kollárik, a dunaszerdahelyi Sárkány és a vágsellyei Faltinovič, Špendla és Gašparík érkezett. Egy ideig eltartott, míg összeszoktak a labdarúgók. A héten két sorkatona, a podbrezovái Javor és a pöstyéni Komadel csatlakozott a kerethez, majd kiderül, beválnak-e. Egyáltalán nem becsüljük le a nagytapolcsányiakat, de nagyon csalódott lennék, ha nem szereznénk meg a három pontot” – mondta lapunknak Miroslav Lapár klubelnök.

Csallóközkürtön a dunaszerdahelyi járási bajnokság első két helyezettje találkozik. Hatalmas csatát ígér a listavezető felsőpatonyiak vendégjátéka, ugyanis mindkét gárda veretlenül várja a 9. forduló rangadóját. Kiss Sándor, a kürtiek titkára: „Nagy az érdeklődés a derbi iránt, legalább négyszáz nézőre számítunk. Sajnos, sérülés miatt két csatárunk nem léphet pályára, gondjainkat még tetézi, hogy harmadik támadónkat a legutóbb kiállították, ezért őrá sem számíthat Szigeti Attila edző. Ilyen kedvezőtlen előzmények után is nyerni akarunk, nagyon örülnénk az egygólos győzelemnek.” A szebb napokat látott patonyiakat (másfél éve még Détári Lajos volt a csapat legnagyobb sztárja) a korábban az élvonalban is tevékenykedő František Urvay irányítja. A vendégek nem titkolják: a döntetlennél alább nem adják. (sz. z.)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?