Dánok az Üllői úton

Budapest. Pölöskei Gábor, a Ferencváros labdarúgócsapatának pályaedzője szerint a zöld-fehérek mai UEFA Kupa-ellenfele, a dán FC Köbenhavn nagyjából olyan játékerőt képvisel, mint a német Bundesliga jelenlegi éllovasa, a Szabics Imrét soraiban tudó VfB Stuttgart.

Budapest. Pölöskei Gábor, a Ferencváros labdarúgócsapatának pályaedzője szerint a zöld-fehérek mai UEFA Kupa-ellenfele, a dán FC Köbenhavn nagyjából olyan játékerőt képvisel, mint a német Bundesliga jelenlegi éllovasa, a Szabics Imrét soraiban tudó VfB Stuttgart. „Rendkívül szervezett futballt játszanak, s a védők mellett a csatárok is remekül fejelnek, amire nagyon oda kell majd figyelnünk” – mondta Garami József segítője. Pölöskei úgy véli, a Rabóczki Balázst is foglalkoztató gárda idegenben még jobb teljesítményre lehet képes, mint otthonában, ugyanis az északiak nem szeretnek felállt védelem ellen játszani. A magyar kupagyőztesnél csak a már régóta műtét után lábadozó Gyepes Gábor az egyetlen hiányzó, mivel a torokgyulladással bajlódó Gera Zoltán vállalja a játékot.

A Köbenhavn kedd délben érkezett meg Budapestre, a repülőtérről különbusszal azonnal margitszigeti szállodájukba utaztak a vendégek, majd 19.30-tól edzettek az Üllői úti stadionban. A találkozó ma 20.15-kor kezdő-dik (közvetíti az mtv), a bíró a cseh Jaroslav Jára lesz.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?