Dancsó Zoltán és Brunner Boglárka is aranyérmes lett

Ankara |

<p>Ötödször lett Európa-bajnok Dancsó Zoltán kick-box karatéban, a light-contactosok 84 kilós kategóriájában, miután szombaton nyert a döntőben az ankarai kontinensviadalon.</p>

 

A hazai szövetség tájékoztatása szerint a hatszoros világbajnok mellett egy másik magyar, Brunner Boglárka is aranyérmesként zárt a törökországi Eb-n, ő a K-1-esek 70 kilogrammos mezőnyében diadalmaskodott.    Sélley Annának ezüstérem jutott light-contactban a plusz 70 kilósok között.    Az Eb-n pénteken is avattak magyar aranyérmest, méghozzá a tavalyi világbajnok Andó László személyében, aki light-contactban győzedelmeskedett a 74 kg-os kategóriában. A low kick szabályrendszerben küzdő Boros Kata ugyanakkor harmadikként végzett 70 kg-ban, és szintén Európa-bajnoki bronzot érdemelt ki a K-1-eseknél a korábbi vb-ezüstérmes, 81 kilogrammos Busai Gergő. 
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?