DAC-kvíz: A két szerencsés nyertes és egy rossz hír!

dac nyeremenyjatek
Dunaszerdahely |

Köszönjük, hogy ilyen nagy számban becsatlakoztak játékunkba. Az alábbiakban közöljük a két szerencsés nyertes nevét. A további részleteket e-mailben közöljük a nyertesekkel. 

A szeptember 14-i Slovan elleni rangadóra is nyereményjátékkal készülünk. Ne maradjanak le a játékról, kövessenek minket Facebookon és olvassák az ujszo.com-ot

A Zólyombrezó elleni mérkőzés sajnos elmarad, de a jegyek a meccs új időpontjára is érvényesek lesznek. Lejjebb görgetve elolvashatja a klub hivatalos közleményét. 

A Zólyombrezó elleni mérkőzésre az alábbi két játékos nyert páros belépőt:

Novotný Juraj

Csémi Karol

 

FIGYELEM! A MÉRKŐZÉS ELMARAD!

A DAC futballklub hivatalos közleménye:

A holnapra tervezett bajnoki találkozó a MOL Aréna játéktere alatti elfakadt csővezeték miatt más időpontban kerül lejátszásra.

Nem rendezik meg holnap a Niké Liga 5. fordulójának DAC-Zólyombrézó összecsapását! Ennek oka egy elfakadt csővezeték a MOL Aréna játékterének a kellős közepén. Kollégáink megfeszítve dolgoznak a hiba elhárításán, ám a játékosok egészsége az elsődleges szempont és a pálya jelenlegi állapota mellett nem tudjuk garantálni a mérkőzés biztonságos lefolytatását.

Az új időpontról azonnal beszámolunk, amint a két klub és Ligás Klubok Uniója döntésre jut.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?