Csőtörés Dunaszerdahelyen, elmarad a DAC szombati bajnokija

dac

Nem rendezik meg a DAC és a zólyombrézóiak közötti, szombatra tervezett bajnoki labdarúgó-mérkőzést a MOL Arénában.

„Nem rendezik meg holnap a Niké Liga 5. fordulójának DAC-Zólyombrézó összecsapását! Ennek oka egy elfakadt csővezeték a MOL Aréna játékterének a kellős közepén. Kollégáink megfeszítve dolgoznak a hiba elhárításán, ám a játékosok egészsége az elsődleges szempont és a pálya jelenlegi állapota mellett nem tudjuk garantálni a mérkőzés biztonságos lefolytatását” – olvasható a DAC hivatalos közleményében.

Az új időpontról egyelőre nincs hír, azt illetően a két klubnak, valamint a Niké Ligát irányító Ligás Klubok Úniójának (ÚLK) kell közös nevezőre jutnia.
 

Frissítés

A DAC a hivatalos weboldalán közölte, hogy a klubok megegyezése alapján és a Ligás Klubok Uniója jóváhagyását követően a mérkőzést 2024. október 29-én vagy 30-án rendezik meg, 18:00 órai kezdési időponttal. A végleges dátum az adott időszakban kiválasztott televíziós mérkőzések programjától függ.

A holnapi meccsre megvásárolt belépőjegyek az új időpontra is érvényesek, illetve október 21-ig visszaválthatók.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?