Csereként az edző-polgármester állt a kapuba

ÚJ SZÓ-ÉRTESÜLÉSMokcsamogyorós/Csicser. Még sosem voltak ennyien a mokcsamogyorósi pálya szélén, ugyanis több mint háromszázan látták a szomszédvárak rangadóját, így megdőlt a nézőcsúcs.

ÚJ SZÓ-ÉRTESÜLÉS

Mokcsamogyorós/Csicser. Még sosem voltak ennyien a mokcsamogyorósi pálya szélén, ugyanis több mint háromszázan látták a szomszédvárak rangadóját, így megdőlt a nézőcsúcs. A területi bajnokságból harmadik helyezettként felkerült újonc vendéglátók nem bírtak a rutinos csicseriekkel, és 4:0-ás vereséggel vonultak az öltözőbe a kelet-szlovákiai VI. liga zempléni csoportjában játszott bajnoki után.

A tabella második helyén tanyázó vendégek már az első félidő elején megszerezhették volna a vezetést: Dobos Ottó előtt két alkalommal is ajtó-ablak nyitva állt, de nem talált a kapuba. „Ekkor még aggódtam, hogy beigazolódik a foci mindenkori törvénye, s a kihagyott helyzetek megbosszulják magukat, de szerencsénkre nem így történt” – pillantott vissza kezdeti aggályaira a meccs végén Hornyák Ferdinánd csicseri klubtitkár. A játékosok valószínűleg már a félidei szünetre gondoltak, amikor Novák Péter közel huszonöt méterről lövésre szánta el magát, s a labda az egyik hazai védőről a hálóba pattant.

A második játékrészben magasabb sebességre kapcsoltak a vendégek, s röpke két perc leforgása alatt Dobos és Novák révén kétszer is betaláltak Tóth István hálójába. „Kapusunk rögtön az elején megsérült, ami nagyban rányomta bélyegét a mérkőzés későbbi alakulására. A harmadik bekapott gól után aztán ötvenhárom évesen én voltam kénytelen a kapuba állni. Nem akartuk, hogy a mindössze tizenhét éves tartalékkapusunk, Pulalecky Tamás vigye el a balhét” – idézte fel a történteket Tamáska Gyula, a mokcsamogyorósiak edzője, aki egyben a 850 lakosú falu polgármestere.

A hazaiaknál egyébként Drančák és Reňo előtt adódott szépítési lehetőség, ám mindketten elpuskázták ziccerüket. A véghajrában aztán Molnár Gábor megadta a kegyelemdöfést a hazaiaknak, akik az őszi idényben először kaptak ki otthonukban. „Sajnos nem tudtunk örömet szerezni a születésnapját ünneplő edzőnknek. A fiúk küzdöttek, hajtottak, a jó erőkből álló ellenfél azonban nagyon hasznosan futballozott” – tette hozzá Szatmáry Géza mokcsamogyorósi klubelnök. „A találkozón mindkét csapat példaértékű sportszerűségről tett tanúbizonyságot” – fogalmazott tömören Hornyák Ferdinánd csicseri klubtitkár. (áb)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?